Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Με τον καταληψία ή με τον Κολοκοτρώνη

Με τον καταληψία ή με τον Κολοκοτρώνη 
Ναπολέων Λιναρδάτος

Η πολιτική τάξη της Ελλάδας έχει μία και μοναδική δυνατότητα, μπορεί να καταστρέφει. Έχει μετατρέψει την κρίση χρέους του 2010 σε ένα επταετές πρόγραμμα φτωχοποίησης. Δεν περνάμε δύσκολα γιατί κάνουμε τις αλλαγές που θα μας κάνουν καλύτερους. Περνάμε δύσκολα γιατί απλά προσπαθούμε να διατηρήσουμε ό,τι δημιούργησε την υπάρχουσα κρίση. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως σπρώχνει την καταστροφή σε ένα ακόμα πεδίο προσπαθώντας να σβήσει τις παραδόσεις των Ελλήνων. Σαν να μην ήταν αρκετή η οικονομική καταστροφή, θα πρέπει να χάσουμε επίσης και την εθνική μας ταυτότητα.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής διέψευσε ουσιαστικά τις προηγούμενες διαψεύσεις με τις οποίες διαβεβαίωνε ότι δεν θα γίνονται επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών από άλλες χώρες προς την Ελλάδα. Τελικά όχι μόνο θα αρχίσουν να επιστρέφουν στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες, αλλά, χώρες που υποτίθεται ότι θα δεχόντουσαν κάποιους από τους δικούς μας θα δέχονται μόνο 70 το μήνα. Εν τω μεταξύ, κάπου 500 εισβάλλουν στην Ελλάδα κάθε εβδομάδα.

Ο κ. Μουζάλας και λοιποί σύντροφοι δεν έχουν μόνο κανονίσει ώστε η Ελλάδα να γίνει το κέντρο του ισλαμικού εποικισμού στην Ευρώπη, αλλά θέλουν να επιδοτήσουν αυτό το κύμα λαθρομετανάστευσης με δαπάνες 150 εκατομμύριων ευρώ, προσφέροντας στους λαθρομετανάστες δωρεάν στέγαση, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επιδόματα. Δεν ήταν αρκετό το γεγονός ότι διατηρούμε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και ότι δεχτήκαμε να δεχόμαστε επαναπροωθήσεις, αλλά δημιουργείται ένα ειδικό σύστημα πρόνοιας και οικονομικής ενίσχυσης των λαθρομεταναςτών ώστε η Ελλάδα να γίνει ο κύριος μαγνήτης για όλους όσους θέλουν να εισβάλουν στην Ευρώπη.

Και ενώ η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να καταργηθούν τα θρησκευτικά, η προσευχή, ο εκκλησιασμός, ο εθνικός ύμνος και η έπαρση της ελληνικής σημαίας στα σχολεία, ταυτόχρονα προχωρά στον διορισμό «120 θέσεων ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας» που «το έργο τους θα είναι η διδασκαλία του Κορανίου.» Επίσης η κυβέρνηση ετοιμάζει να δώσει ελληνική υπηκοότητά σε 100.000 μουσουλμάνους τα επόμενα δύο χρόνια με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές.

Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν λειτουργεί με σχέδιο. Τουλάχιστον στο θέμα του αφελληνισμού της επικράτειας η αλήθεια είναι ότι εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς και σχέδιο. Οι Έλληνες χωρίς να το καταλαβαίνουν, κάθε μέρα που περνά χάνουν το δικαίωμα να είναι Έλληνες στην ίδια τους πατρίδα. Ως αν να μην ήταν αρκετή η οικονομική καταστροφή των τελευταίων ετών, ο ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκει να προσθέσει και μια εθνική τραγωδία, ουσιαστικά καταργώντας  θεμελιώδη εθνικά κεκτημένα. Το ερώτημα για κάθε Έλληνα είναι πολύ απλό, θα προστατεύσει αυτά που δημιούργησε ένας Κολοκοτρώνης, ή, θα αφήσει έναν καταληψία να τα καταστρέψει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: