Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ο πατέρας του Τανιμανίδη ξεσπά κατά του Τούρκου παραγωγού- Πώς έστησε το «Survivor» την ημέρα Μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων (βίντεο)

O Στέφανος Τανιμανίδης, ο πατέρας του παρουσιαστή του «Survivor», Σάκη Τανιμανίδη παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.
Έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων, δεν δίστασε να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση του ΣΚΑΙ να μεταδώσει το δεύτερο ντέρμπι των Ελλήνων και Τούρκων «Survivor», χτες το βράδυ,  Ημέρα Μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων. «Με τον Σάκη με τον οποίο δεν έχω συχνή επικοινωνία. Ενημερώθηκα από τη μητέρα του ότι είχε ένα πολύ σοβαρό τραύμα στο μάτι του και στεναχωρήθηκα.Αυτά τα γύρισε πριν από πέντε μέρες αυτός. Από ό,τι με είχε πληροφορήσει θα έπαιζαν την επόμενη εβδομάδα. Το γιατί ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισαν…Ο Σάκης δεν γνώριζε. Εγώ διαφωνώ ότι το κανάλι 19 Μαΐου θα παρουσιάσει αυτή την εκπομπή. Ο Σάκης δεν έχει καμία σχέση με το θέμα».
Τέλος, αναφέρθηκε στα λόγια περί ελληνοτουρκικής φιλίας του Τούρκου παραγωγού και προσωπικού φίλου του Ταγίπ Ερντογάν, Αcun Ilicali. «Οι φιλίες δεν χτίζονται επάνω στον καρσιλαμά και στο ιμάμ μπαϊλντί, στο ποδόσφαιρο και στο Survivor. Συγκροτούνται μόνο την αναγνώριση από πλευρά των θυτών για όσα έκαναν στα θύματα τους. Εφόσον η Τουρκία αναγνωρίσει όσα έχει κανει σε βάρος μας. Αποδεχτεί το ιστορικό της παρελθόν και σταματήσει να κάνει τις ίδιες γενοκτονίες σε βάρος των Αρμενίων, των Κούρδων, των Κυπρίων και στο εσωτερικό της που φυλακίζει και σκοτώνει σε όποιον έχει άλλη φωνή, τότε μπορεί να συγκροτηθεί η ελληνοτουρκική φιλία», είπε ο Στέφανος Τανιμανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: