Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ο Φθιώτιδος Νικόλαος : «Αν υπάρχει σχέδιο για την εισβολή μεταναστών στην Ελλάδα σε μόνιμη βάση, τότε υπάρχει σοβαρό εθνικό πρόβλημα.»

nikolaos-fthiotidos
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κκ. Νικόλαος έδωσε συνέντευξη για όλα τα επίκαιρα θέματα της εποχής μας στην ρωσική ιστοσελίδα AgionOros.ru, απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις.
Σχετικά με το ζήτημα των προσφύγων και τον  πιθανό εξισλαμισμό της Ελλάδας , ο Μητροπολίτης  δήλωσε ότι «για την Ελλάδα, είναι πραγματικά  πρωτοφανή μια τέτοια εισροή μεταναστών. Πρόκειται κυρίως  για  Σύρους οι οποίοι έχουν ανάγκη από βοήθεια και υποστήριξη. Αλλά οι μετανάστες δεν προέρχονται είναι μόνο από την Συρία,  σύμφωνα με την απογραφή, οι μετανάστες προέρχονταν από 72 χώρες.
Γιατί όλοι  αυτοί συγκεντρώνονται στην  μαστιζόμενη από την φτώχεια Ελλάδα; Αυτό είναι ένα ανεξήγητο μυστήριο. Όλη αυτή η κατάσταση είναι πιθανόν να είναι σχεδιασμένη από ξένους κύκλους.
Αν  υπάρχει  σχέδιο για την εισβολή  μεταναστών στην Ελλάδα σε μόνιμη βάση,  τότε υπάρχει σοβαρό εθνικό πρόβλημα. Φανατικοί Ισλαμιστές και  εξτρεμιστές πιστεύουν ότι η βία κατά των χριστιανών είναι το απόλυτο  καθήκον τους. Αυτό πρέπει να το σκεφθούν σοβαρά οι πολιτικοί μας», τονίζει ο Μητροπολίτης  .
Διώξεις των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή και την Αφρική
«Με την ακαμψία όλων των ισχυρών  σε αυτό το ζήτημα  , μοιάζουν με τις  διώξεις που επέβαλαν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες κατά τους πρώτους αιώνες μετά Χριστόν. Η Ορθόδοξη Εκκλησία διώκεται απηνώς  παντού. Στις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής διώκεται από  τους ισλαμιστές εξτρεμιστές, στην Ευρώπη και τον  αποκαλούμενο «πολιτισμένο κόσμο»,  διώκεται από την  αθεϊστική ιδεολογία, η οποία έχει διαχυθεί  σε όλο τον κόσμο και από τους οπαδούς των ιδεών της Νέας Εποχής . Κάθε αντικειμενικός παρατηρητής αναγνωρίζει ότι όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τον Χριστιανισμό και αποτελούν προγραμματισμένες και ύπουλες διώξεις», συνεχίζει ο Ιεράρχης
Σχετικά με το μέλλον της Ελλάδας
«Ανησυχούμε για το μέλλον της χώρας μας, το οποίο  μανιωδώς επιδιώκουν κάποιοι  να μετατραπεί σε μια άθεη κατάσταση. Αν δεν σταθούμε εμπόδιο  στο δρόμο της υλοποίησης αυτών των σχεδίων, θα υπάρξει μια εθνική καταστροφή. Ναι, πρέπει να μείνουμε  κάτω από την Σκέπη του  Κυρίου υμών Ιησού Χριστού και της Παναχράντου μητρός του», καταλήγει  ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος.
Σύμφωνα με πολλούς Ιεράρχες της εκκλησίας μας , η χώρα μας έχει στοχοποιηθεί από την νέα τάξη λόγω ακριβώς της ορθόδοξης πίστης των Ελλήνων .
Θέλουν να μεταβάλλουν την Ελλάδα σε  ισλαμικό Χαλιφάτο , υλοποιώντας τα άνομα σχέδια τους με την βοήθεια των χιλιάδων μεταναστών και της οικονομικής κρίσης.
Αλλά οι Άγιοι μας έχουν προφητέψει τα μελλούμενα και το άσκοπό της προσπάθειας όλων αυτών των « Καλικάντζαρων », οι οποίοι θα γυρίσουν και  πάλι  εκεί που ανήκουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: