Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εσωτερικός.

Κυπριακή σημαία ανεμίζουσα
«Προσέξετε το εκπληκτικό:
Εμείς οι Έλληνες της Κύπρου, έχουμε ένα ΝΟΜΙΜΟ κράτος, διεθνώς αναγνωρισμένο, μέλος του ΟΗΕ και της ΕΕ και πολλών διεθνών οργανισμών, συνδεδεμένο με την διεθνή κοινότητα με πάμπολλες διμερείς συμφωνίες, με πρεσβείες στις πλείστες χώρες και με διαπιστευμένους πρέσβεις στην χώρα μας άλλων τόσων χωρών. Με πλήρως οργανωμένες υπηρεσίες κάθε είδους, με τα σχολεία του, τα νοσοκομεία του, τα λιμάνια του, την ΑΗΚ του, την Αρχή Τηλεπικοινωνιών του, τους αυτοκινητόδρομους του και άπειρα άλλα, τα οποία δημιουργήσαμε εμείς οι Έλληνες της Κύπρου, με τον ιδρώτα μας και τα περισώσαμε από την αρπακτικότητα των τούρκων, με το αίμα μας.
Από την άλλη μεριά οι Τούρκοι της Κύπρου, έχουν ένα ανύπαρκτο, παράνομο «κράτος», καταδικασμένο από τον ΟΗΕ, αναγνωρισμένο ΜΟΝΟ από την Τουρκία που το έφτιαξε με την ωμή βία εναντίον μας και βασισμένο πάνω σε ανείπωτα εγκλήματα σε βάρος ημών των Ελλήνων της Κύπρου και τίποτε άλλο!
Και όμως!
Εμείς έχουμε «ηγεσία» που μάχεται εδώ και σαράντα δύο χρόνια, να διαλύσει το ΝΟΜΙΜΟ κράτος μας, να το παραδώσει στον κατακτητή και καταπατητή του μισού εδάφους της πατρίδας μας! Μια «ηγεσία» η οποία μας παραπλανά, μας λέει συνεχώς ψέματα, μας κλέβει συνεχώς, μας εκμεταλλεύεται αισχρά, μας εκβιάζει συνεχώς….
Και οι Τούρκοι έχουν ΗΓΕΣΙΑ που μάχεται με νύχια και με δόντια να νομιμοποιήσει την παρανομία εις βάρος μας, να φτιάξει κράτος εκ του μηδενός, να το ανασύρει από την παρανομία, να νομιμοποιήσει την αρπαγή, να διαγράψει τα εγκλήματα της, να επιβάλει σε όλη την ανθρωπότητα το δίκαιο της αδικίας. Και το κάνει διαχρονικά και χωρίς διακοπή, άσχετα από το ποιος είναι στην παράνομη εξουσίας τους.
Ερώτημα: Έχουμε εμείς οι Έλληνες της Κύπρου πραγματική ΗΓΕΣΙΑ;
Δώστε εσείς την απάντηση…Και σκεφτείτε τον ρόλο που παίζουν οι ηγεσίες των κομμάτων του Κέντρου, κρατώντας το διασπασμένο…
Ανδρέας Τ. Λουκάς

Υ.Γ. Μια υπενθύμιση: Το 1974, ΠΡΙΝ το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ο Ελληνισμός είχε ΔΥΟ νόμιμα κράτη, διεθνώς αναγνωρισμένα, ενωμένα μεταξύ τους με κοινή παιδεία, κοινό στρατό και άμυνα, κοινό αθλητισμό, κοινή θρησκεία, κοινή γλώσσα και κοινή κουλτούρα, συνδεδεμένη οικονομία! Και ξαφνικά μια στρατιωτική, πραξικοπηματική, με αμερικανικές πλάτες χούντα στην Ελλάδα και μια εγκληματική οργάνωση στην Κύπρο υποκινούμενη και χρηματοδοτούμενη από την εν λόγω χούντα, έκαναν πραξικόπημα για να ενώσουν δήθεν την ήδη Ενωμένη Κύπρο με την Ελλάδα! Και την διχοτόμησαν, όπως εξάλλου ήταν και το μυστικό πλάνο (Συμφωνία σε σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Λισσαβόνα μεταξύ Χριστιανού-Ξανθόπουλου Παλαμά, ΥπΕξ της χούντας των Αθηνών και Τσακλαγιαγγίλ, ΥπΕξ της Τουρκίας, το 1972-αν θυμάμαι καλά…)!
Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: Ο εσμός που με το όνομα τότε εοκαβήτα, συνεργάστηκε με την χούντα και τους Αμερικανούς είναι ο ίδιος εσμός που μας κυβερνά σήμερα υπό το όνομα ΔΗ.ΣΥ  και αγωνίζεται για τα ίδια «ιδανικά» και τους ίδιους σκοπούς, όπως ακριβώς και τότε…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: