Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ …πήγε στο Ναό της Παναγιάς με την Άσμα για τον ύμνο Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη….

assad
Είναι απίστευτο είναι κάτι σαν θάυμα..είναι απίστευτο…..δεν το χωράει ο νους …… ο σύριος πρόεδρος Βashar al Assad συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άσμα πήγαν στην εκκλησία της Παναγίας στη Δαμασκό και παρακολούθησε την εκδήλωση με χορωδία βυζαντινή για τον ύμνο Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν αθρώποις ευδοκία. Ήταν η πρόβα της χορωδίας για τη νύχτα των Χριστουγέννων.Ήταν ντυμένος απλά φορούσε μπλου τζιν και η γυναίκα του η Άσμα και αυτή αμακιγιάριστη με τζιν και απλότητα.H συμμετοχή του προεδρικού ζεύγους ήταν ένας γλυκός αιφνιδιασμός όχι μόνο για τη χορωδία αλλά για την οικουμένη…παραμονές Χριστουγέννων .Η χορωδία αυτή ονομάζεται « χορωδία της χαράς » ιδρύθηκε το 1977, και αποτελείται από 500 μέλη ηλικίας από 7 έως και 70 ετών.
Η συγκίνηση είναι τεράστια οι στιγμές είναι μεγαλειώδεις είναι ο παγκόσμιος στυλοβάτης του χριστιανισμού Ωσαννά …….Ο Άσαντ επαναοριοθετεί τα σύνορα τα πνευματικά και όχι μόνο της Ανατολής….
Η Δαμασκός δάκρυσε ….
dimpenews.com


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/12/%ce%b3%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd%cf%84-%cf%80%ce%ae%ce%b3%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bd.html#ixzz3unfHKx6O

Δεν υπάρχουν σχόλια: