Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΕΙΧΑΝΕ…«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ» ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! (βίντεο)

BY  · ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 23, 2015

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκηlots-wife
Η Ελλάδα, το ελληνικό έθνος, η ελληνική κοινωνία, έχει λύσει όλα τα προβλήματα της, ξεχειλίζει από… «ευημερία» και τώρα μετά την ιστορική ψήφιση του νόμου περί συμβίωσης, (αλήθεια, πόσο ωραία ακούγεται αυτή η λέξη!), των ομοφυλοφίλων, βαδίζει πια με μεγάλη αισιοδοξία για την…» κατάκτηση» του μέλλοντος, με το επόμενο ιστορικό βήμα, την απάλειψη του λεγόμενου… «εθνόμετρου», (από καινούργιες λέξεις… «σχίζουμε’!) και την ιστορική αλλαγή της ελληνικής ιστορίας τριών χιλιάδων ετών. Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια!
Ο Λωτ όταν έμενε στα Σόδομα «εταλαιπωρείτο και υπέφερε από την φαύλην συμπεριφοράν και ζωήν εκείνων, που με τας βδελυράς ακολασίας των καταπατούσαν και παρεβίαζαν τους φυσικούς θεσμούς της συνειδήσεως, διότι ο δίκαιος Λωτ βλέπων με τα μάτια του και ακούων καθημερινώς τας φαυλότητας εκείνων εν μέσω των οποίων κατοικούσε, έθετεν εις δοκιμασίαν και βάσανον κάθε ημέραν την δικαίαν ψυχήν του με τα παράνομα έργα των, χωρίς καθόλου να παρασυρθή από το ελεεινόν παράδειγμα των». (β” Πέτρου 2:7-8).
Η ίδια του η ψυχή ταλαιπωρούνταν από το σκότος της ομοφυλοφιλίας. Όταν ζήτησε από τον Παντοδύναμο να σώσει τα Σόδομα του απάντησε πως θα τα σώσει αν βρεθούν έστω και δέκα δίκαιοι. Δεν βρέθηκε ούτε ένας! Ήθελε να φύγει από τα Σόδομα όσο το δυνατόν συντομότερο αλλά η γυναίκα του κοίταξε προς τα πίσω και έγινε στήλη άλατος. Την επόμενη φορά που θα σας πουν ότι ο Χριστός δεν μίλησε ποτέ για την ομοφυλοφιλία να τους αναφέρετε το χωρίο που είπε “Θυμηθείτε τη γυναίκα του Λωτ” (κατά Λουκά 17:32).
foto1Και οι ομοφυλόφιλοι είναι πλάσματα του Θεού! O εκσυγχρονισμένος χριστιανός θα αποφανθεί : «όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι πλάσματα του Θεού»! Ο Χριστός είπε «Μη δώσετε αυτό που είναι άγιο στα σκυλιά ούτε να ρίξετε τα μαργαριτάρια σας μπροστά στους χοίρους, μήπως τα καταπατήσουν με τα πόδια τους και στραφούν και σας ξεσκίσουν.” (Κατά Ματθαίον 7:6). Ο Χριστός τους ονομάζει ζώα επειδή έχουν χάσει αυτήν την εικόνα του Θεού η οποία εκχύθηκε στην ανθρωπότητα όταν ο Θεός δημιούργησε τον Αδάμ και την Εύα.
«Και αν κάποιος κοιμηθεί με άρρενα, όπως κοιμάται κανείς με γυναίκα, έπραξαν και οι δύο βδέλυγμα• θα θανατωθούν οπωσδήποτε• το αίμα τους [θα είναι] επάνω τους.»(Λευιτικό 20:13)
Ο Κυριος μου είπε τότε, «είδες, υιέ ανθρώπου; Μηπως είναι μικρόν και ασήμαντον δια τον λαόν τον Ιουδαϊκόν, να διαπράττουν τας παρανομίας αυτάς, τας οποίας πράττουν έδω; Διότι αυτοί εγέμισαν την χώραν από παρανομίας. Και ιδού φαίνονται, ως εάν εμπαίζουν εμέ τον Θεόν των και τας εντολάς μου. (Ιεζ. 8,17)
«Στα Σοδομα μολονότι εγνώριζαν καλά το θέλημα και την δικαιοσύνην του Θεού, ότι δηλαδή όσοι διαπράττουν τέτοια πονηρά έργα είναι άξιοι θανάτου, όχι μόνον πράττουν αυτά, αλλά από ψυχικήν πώρωσιν και κακότητα επιδοκιμάζουν με όλην των την καρδιά και εκείνους που τα πράττουν.» (Προς Ρωμαίους 1,32).
Ένας παπικος άγιος, ο Πελάγιος της Κόρδοβα που έζησε τον δέκατο αιώνα μαρτύρησε με φρικτά βασανιστήρια επειδή αρνήθηκε την ομοφυλοφιλία όταν τον προέτρεψε ο χαλίφης Άμπντ Αλ Ραχμάν ο τρίτος, υποσχόμενος σε αυτόν μια ζωή γεμάτη χλιδή και απολαύσεις.
foto2Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα ομοφυλοφιλικής τυραννίας κατά των Χριστιανών . O σουλτάνος Μωάμεθ Β” ο Πορθητής όταν εισέβαλλε στην Κωνσταντινούπολη προσπάθησε να πείσει δύο νεαρά ελληνόπουλα να γίνουν οι σεξουαλικοί του σκλάβοι. Ένα από αυτά τα δύο ηλικίας 15 ετών, αρνήθηκε να το βιάσουν και έτσι το μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου. (GIBBON EDWARD: Η παρακμή και η πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τόμος 5ος , κεφάλαιο 68, σελ.1213)
the-turkish-bath
Οι ISIS είναι ένα μάτσο ομοφυλόφιλων, αντιχριστιανικών δολοφόνων. Είναι η καθαρότερη μορφή της ομοφυλοφιλικής ατζέντας, είναι το ίδιο κακοί όπως οι Σοδομίτες της Δύσης. Υπάρχουν ακόμα και ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν ότι μέλη των ISIS είχαν ομοφυλοφιλικό σεξ με άλλους άντρες μέσα σε σκηνές.
Είναι σιγουρα πως ανεκτικότητα απέναντι στην ομοφυλοφιλία θα οδηγήσει σε τυραννία. Αν οι σοδομίτες τα έχουν όλα με το μέρος τους θα είναι παράνομο για έναν ιερεα να αρνηθεί μια παρωδία γάμου μεταξύ δύο αντρών. Ένας δαιμονικός παράφρονας, ο Norman Spack, πιστεύει ότι είναι προοδευτικός πολιτισμός στο να ωθήσει νεαρά παιδιά να γίνουν διαφυλικά, (transgender). Ο Norman Spack είναι Ενδοκρινολόγος Παιδίατρος στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστόνης και συνιδρυτής της κλινικής «Υπηρεσίας Διαχείρισης Φύλου» (Gender Management Service) του νοσοκομείου.
SpackNorman_06_web
Η επιρκατηση του πολιτεύματος των σοδομιστών με τους ολέθριους στόχους τους γίνεται στο όνομα της ανέχειας και μιας προσποιητής χριστιανικής αγάπης. Αγάπη όμως δεν είναι να ανέχεσαι όλες τις διαστροφές και όλα τα…δαιμόνια, αγάπη είναι να «καθαρίζεις» τους πονηρούς έτσι ώστε να σώζεις τους αθώους.
Η ατζέντα των σοδομιτών είναι το ίδιο επικίνδυνη με την κίνηση των τζιχαντιστών, εφόσον και οι δύο κινήσεις τρέφουν το ίδιο μίσος για τον Χριστιανισμό, και προσπαθούν και οι δύο να τον καταστρέψουν. Οι σοδομίτες θέλουν να επιβάλουν νόμους εναντίον των χριστιανών και θα συνεχίζουν να απαιτούν προκαλώντας βία κατά των Χριστιανών.
foto4Στην εικόνα τρομοκράτες σοδομίτες οι οποίοι απειλούν μέχρι και να σκοτώσουν όσους είναι εναντίον τους ονομάζοντας τους σαν φασίστες.
O Tony Miano,ένας λαϊκός ιεροκήρυκας του δρόμου, συνελλήφθη πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο επειδή κήρυττε κατά της ομοφυλοφιλίας. Άλλοι ιεροκήρυκες του δρόμου ξυλοκοπήθηκαν στο Σηάτλ σε ένα γκέι συλλαλητήριο και κυκλοφόρησε ένα πρόσφατο βίντεο το οποίο δείχνει τους δράστες:
Ο Απόστολος Παύλος λέει ότι αυτοί που στράφηκαν στην ομοφυλοφιλία ήταν γεμάτοι με αδικία, πορνείες, κακεντρέχεια, γεμάτοι από ζήλεια, εξαπάτηση, κακοήθεια κ.α γνωρίζουν την κρίση του Θεού, ότι δηλαδή όσοι διαπράττουν αυτά είναι άξιοι θανάτου (Προς Ρωμαίους 1:29-31)
Από τους καρπούς των, δηλαδή από τα έργα των, θα τους γνωρίσετε καλά. Μηπως τρυγούν ποτέ από τα αγκάθια σταφύλια η από τα τριβόλια σύκα; (Ματθ. 7,16)
Αν ο Απόστολος Παύλος κηρύττει ότι οι σοδομίτες θα πρέπει να απομονωθουν, τότε δεν θα πρέπει να αγνοούμε ή να παρερμηνεύουμε την άποψη της Αγίας Γραφής ενεκα πολιτικών και κυβερνητικών σκοπιμοτήτων.
Η σοδομιτική κίνηση είναι μια θρησκεία, τόσο καταστροφική όσο το Ισλάμ και ο Μορμονισμός.
foto3Αν οι Μουσουλμάνοι θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον πολιτισμό αυτό θα οδηγούσε στο νόμο της Σαρία. Αν τον επηρέαζαν οι Μορμόνοι στην πολυγαμία. Οι Σοδομίτες ; Στην καταστροφή του φυσικού νόμου. Ο αθεϊσμός; Στην εκτόπιση του Χριστιανισμού. Όλες αυτές οι ομάδες αν είχαν την άμεση δυνατότητα θα οδηγούσαν στην εξάλειψη του Χριστιανισμού. Οι κυβερνώντες δυστυχώς αφήνουν αυτές τις ομάδες να ευημερούν και να γίνονται όλο και περισσότερο ισχυρές.
Ο Μέγας Κωνσταντίνος ο απαγόρεψε τους κυβερνήτες να προσφέρουν θυσίες στους παγανιστές θεούς, κατέστειλε την ειδωλολατρία και κατέστρεψε αναρίθμητα είδωλα. (Ευσέβιος “Ο Βίος του Μεγάλου Κωνσταντίνου” 2.26; 3.43-45).
ΜΕΓΑΣ ΚΩΝ_ΝΟΣΟ πολιτισμός μας και ο σεβασμός μας για την ανθρώπινη ζωή βασίζεται στον Χριστιανισμό. Το να αφήνουμε τις διάφορες διαστροφές να τον καταστρέφουν είναι αυτοκτονια.
Ο γάμος είναι ένα φυσιολογικό δικαίωμα επειδή είναι σύμφωνος με τη φυσική τάξη. Η συμπεριφορά των σοδομιτών από την άλλη αντιβαίνει στη φυσική τάξη επομένως δεν είναι ένα φυσικό δικαίωμα.
Ο «πολιτισμός» των Σοδόμων και των Γομόρρων έχει γίνει σήμερα ορόσημο του εκσυγχρονιστικού «πολιτισμού» μας.
Αοίμονο μας!
Σημεία των Καιρών!
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗwww.nikosxeiladakis.grπηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: