Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΤΩΝ 12ΘΕΪΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ! (βίντεο)

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
 ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΤΩΝ 12ΘΕΪΣΤΩΝ 
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!
(βίντεο) 

Από την δεκαετία του 1990 εμφανίστηκαν ομάδες στην Ελλάδα που σκόπιμα έσπειραν και διαδίδουν αναλήθειες και ψεύδη, κυρίως μέσω έντυπου υλικού αλλά και μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, όσον αφορά την σχέση Ελληνισμού και Ορθοδοξίας, με σκοπό την κηλίδωση της σχέσεως αυτής και την διχόνοια στον ελληνικό λαό. 
Έως σήμερα πολλοί έχουν πλανηθεί από αποδεδειγμένους πια εχθρούς των Ελλήνων, βαλτούς από ξένα έθνη που κτυπούν αλύπητα την ελληνική παιδεία, σκέψη και τον ελληνικό τρόπο ζωής, προκειμένου να οδηγηθούν οι Έλληνες χωρίς αντίσταση στην νέα σιωνιστική τάξη πραγμάτων τους. 
Αυτή η προπαγάνδα λαμβάνει τέλος σήμερα με το παρακάτω video, όπου γίνεται μια μικρή συγκεντρωτική μελέτη κατάρριψης όλων αυτών των ψευδών επιχειρημάτων. Η μελέτη αυτή προχωρά ένα βήμα παραπάνω προκειμένου να καθαρίσει το Ελληνικό Ορθόδοξο πνεύμα από κάθε είδους εβραϊκής σιωνιστικής ανάμειξης, που ως γνωστόν το πνεύμα των σιωνιστών είναι πέρα για πέρα ρατσιστικό και απάνθρωπο, με χωρία που δείχνουν τι διδάσκονται να κάνουν οι ισραηλίτες με την Ελλάδα και την Ανθρωπιά που δίδαξε η Ελλάδα.

Η μελέτη αυτή ας αποτελέσει έναυσμα για περαιτέρω μελέτες από τους Έλληνες, προκειμένου τα αδέρφια μας που πλανήθηκαν από τα «ζιζάνια»  να φύγουν από τις πλάνες τους, ενώ οι πράκτορες που εν συνειδήση σπέρνουν τέτοιας μορφής πλάνες να μην βρίσκουν ανταπόκριση. Υπάρχουν ακόμα πάμπολλα θέματα που μπορούν να αναπτυχθούν και να αναλυθούν, πέρα της μελέτης αυτής. Να αναλυθούν ιστορικά, θεολογικά και πολιτισμικά όσον αφορά την σχέση Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.

 Σε άλλες αντιπαραθέσεις των σύγχρονων 12θεϊστών γίνεται συχνά λόγος για τα αναθέματα. Αυτό αποτελεί ειδικό κεφάλαιο, που θα πρέπει να στηριχθεί κυρίως σε ιστορικές και θεολογικές αναλύσεις του τι συνέβαινε την εποχή εκείνη, ώστε να γίνουν κατανοητά τα όποια αναθέματα. Δεν αναλύεται το συγκεκριμένο θέμα στο παρακάτωvideo για λόγους συντομίας χρόνου, αλλά και γιατί τα θέματα που θίγονται είναι ήδη αρκετά ώστε να καταρριφθούν τα ασύστολα ψεύδη των μασόνων-πρακτόρων  και πλανεμένων σημερινών αδιάβαστων 12θεϊστών.




Πηγή: http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/10/12_25.html
https://www.youtube.com/watch?v=Kp42JRFVhCg
http://kaiomenivatos.blogspot.gr/2015/11/12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: