Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Pax Europeana


Του Γιάννη Λαζάρου

Τα πάντα εξελίσσονται προς την ολοκλήρωση της Ε.Ε με ρυθμούς ταχύτερους ακόμα και από αυτούς που οι "κακές Κασσάνδρες" (κατά τον Τσίπρα) προέβλεπαν. Η μετάλλαξη των Ελληνόφωνων σε πληβείους της Αυτοκρατορίας των Βρυξελλών έχει ξεκινήσει και το δράμα είναι ότι ακόμα και ο Καίσαρας- Θεσμός Γερμανία έχει σοκαριστεί με την μηδαμινή αντίσταση των κατ' επιλογή πληβείων σε αυτό που έρχεται. Τέτοια επιλεγμένη υποταγή πραγματικά δεν την περίμεναν.

Δεν χρειάστηκε να βάλουν μπροστά καν το σχέδιο εξόδου της χώρας από το ευρώ για 5 χρόνια. Δεν χρειάστηκε να βάλουν μπροστά ούτε τα γραμμάτια πληρωμής μισθών και συντάξεων. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να διατάξουν να κλείσουν οι κάνουλες τροφοδότησης φαρμάκων από τις δικές τους φαρμακοβιομηχανίες σκοτώνοντας Έλληνες. Το μόνο που χρειάστηκαν τελικά ήταν ένας Τσίπρας και ένα όραμα ευρωπαϊκό να ταΐσει τους κομπλεξικούς ψηφοφόρους του ότι θα γίνουμε Ευρώπη απλά αν προσκυνήσουμε τον Καίσαρα.

Δεν φταίει όμως η Αυτοκρατορία. Ας σταματήσει να πιπιλάει την καραμέλα ο κάθε μακελάρης Έλληνας πολιτικός ότι "ανάγκα και οι θεοί πείθονται". Κανείς τους δεν στριμώχτηκε σε κανένα τοίχο και κανείς δεν  αναγκάστηκε να υπογράψει ή να ψηφίσει για να επιβιώσει ο φτωχός  Έλληνας. Οι ίδιοι απέδειξαν ότι πάντα ήταν κρυφοί έπαρχοι της Αυτοκρατορίας μισθώνοντας εγχώριες λεγεώνες να τους κρατάνε ψηλά στα ποσοστά χρησιμοποιώντας πραξικοπηματικά την δημοκρατία για να έρθει η στιγμή της 15ης Ιουλίου του 2015 που θα μείνει στην Ιστορία ως την έναρξη της Pax Europeana. 
Η Ευρώπη της αλληλεγγύης και των ιδανικών του Τσίπρα και όλων των μισθωμένων επάρχων που εναλλάξ έπαιρναν την εξουσία αυτή είναι. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο. 
Μια Αυτοκρατορία που δεν έχει κανέναν άλλο στόχο από από τα να αρπάζει εδάφη, να βάζει δικά της τσιράκια να επενδύουν σε αυτή εισπράττοντας το ενοίκιο χρήσης γης και να δίνει το ξεροκόμματο στους πληβείους με δύο προϋποθέσεις: Πρώτον ότι θα προσκυνούν τον Καίσαρα και δεύτερο ότι θα είναι πάντα διαθέσιμοι να γίνουν θέαμα στην αρένα για την διασκέδαση των πατρικίων. 
Οι Συνθήκες της Ε.Ε που παπαγαλίζει ο Λεγάτος Τσίπρας είναι αποκλειστικά βασισμένες στο κέρδος αυτών που την συνέταξαν. Οι εγκύκλιοι που προστέθηκαν με τα χρόνια περί σεβασμού μεταξύ κρατών δεν ήταν τίποτε περισσότερο από την στρατηγική εμβόλισης μέσα στα συντάγματα των κρατών-μελών πετώντας ψωροδέκαρες με το προκάλυμμα "επιδοτήσεις". Οι Συνθήκες ίδρυσης της Ε.Ε ήταν ακριβώς αυτό που παίρνει σάρκα και οστά στην Ελλάδα ως πρώτη επαρχία της Ευρωπαϊκής Αυτοκρατορίας. Όπου ήταν ο Ρωμαίος λεγάτος είναι ο σήμερα πρωθυπουργός  ενώ την θέση των χιλιάρχων την έχουν οι συγκυβερνήτες του, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ και ό,τι άλλο έχει ρίζα με αυτές τις ευρωπληρωμένες λεγεώνες με το χαρακτηρισμό  πολιτικά κόμματα. Από εδώ και στο εξής ο λεγάτος θα εναλλάσσεται μόνο και μόνο για να νιώθει ο πληβείος ότι δεν είναι πληβείος. Το δόλωμα δημοκρατία δούλεψε άριστα και δεν υπάρχει λόγος για δικτατορία ή ολιγαρχία. 
Ποιος θα ξεχάσει την 25η Μαρτίου που ο λεγάτος Τσίπρας έβγαλε έναν πύρινο λόγο υπέρ του ευρωπαϊκού διαφωτισμού αφαιρώντας ο,τιδήποτε θύμιζε Ελλάδα; Ποιος θα ξεχάσει το προσκύνημά του στα ιδανικά της Ευρώπης αφαιρώντας ο,τιδήποτε θύμιζε "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους";
Η Ευρώπη  της Μέρκελ, του Ολαντ, του Ρέντσι, του Κάμερον δεν ήθελαν φωτιά και τσεκούρια και μόνο ένας τρόπος υπήρχε να το καταφέρουν: Ο χαμογελαστός, άφθαρτος, "αριστερός" Τσίπρας. Ποιος άλλος θα μπορούσε να σβήσει τις κομματικές γραμμές, τις ιδεολογίες, των πατριωτισμό από έναν τύπο που χτυπά πισώπλατα τους οικείους του ως Βρούτος και βγαίνει από πάνω και επαναστάτης;
Έδειξαν την πλήρη "αλληλεγγύη" τους στο πρώην κράτος-μέλος της Ε.Ε. Αντιθέτως, η πρώην Γιουγκοσλαβία ένιωσε την πραγματική "αλληλεγγύη" και τα "ιδανικά" της Ευρώπης για έναν και μόνο λόγο: Δεν ήταν κράτος-μέλος. Τους ήταν άχρηστη για την ολοκλήρωση της αυτοκρατορίας. Τεμαχισμένη όμως θα την χρησιμοποιήσουν αμέσως μετά αφού ολοκληρώσουν την ίδρυση της πρώτης επαρχίας, δηλαδή της Ελλάδας. Η Επαρχία των Βαλκανίων θα είναι το αντεστραμμένο όραμα του Ρήγα Φερραίου. Το μελέτησαν μέχρι κεραίας. Πρώτα η Ελλάδα και μετά έπονται οι υπόλοιπες βαλκανικές χώρες που είτε είναι ή θα γίνουν άμεσα κράτη-μέλη της Ε.Ε.
Το μόνο ιδανικό που έχει η Αυτοκρατορία που προσκυνά σύσσωμη η φιλοευρωπαϊκή εξουσία της χώρας είναι η  υποδούλωση. Την ώρα, λοιπόν, που οι πληβείοι κοιτάνε πόσο θα ανέβει ο ΦΠΑ και οι εισφορές στα ταμεία τους,  ο Καίσαρας έχει αρπάξει όλη την ελληνική γη, είτε είναι θάλασσα, είτε βουνό,  είτε ορυκτός πλούτος, είτε νοσοκομείο, είτε στρατόπεδο. Παίρνει την οικονομική διοίκηση μέσω Δημοσιονομικού Συμβουλίου που θα δίνει λόγο μόνο στον Καίσαρα ζητώντας από τους πληβείους να πληρώνουν φόρους για να έχουν δικαίωμα ζωής. Παίρνει την γη των πληβείων καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να τους ορίζει ακόμα και την επιβίωσή τους. Για να φας πρέπει να κάνεις αυτό που έκανε σύσσωμη η φιλοευρωπαϊκή κομματική ελίτ της Ελλάδας: Να προσκυνήσεις τον Καίσαρα.  
Η Σύγκλητος (ελληνική βουλή) πάντα θα στηρίζει τον Καίσαρα και θα φυλάει τα νώτα του από Σπάρτακους που μπορεί να ξεπεταχτούν. Αλλά αυτό το λάθος δεν θα ξαναγίνει. 
Η Pax Europeana θα κάνει τον κύκλο της απλά θα είναι μεγαλύτερος από αυτούς που έκαναν αυτοκρατορίες του παρελθόντος. Το Ave Caesar θα μπαίνει πάντα ως επιλογή στο ψηφοδέλτιο της Αυτοκρατορίας και οι πληβείοι ψηφοφόροι πάντα θα αναφωνούν το "Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν". Είναι θέμα κυττάρου να είσαι πάντα Ρωμιός και όχι Έλλην.-
stontoixo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: