Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Μεγάλο παρασκήνιο στο ΝΑΤΟ εναντίον του Κωσταράκου. Οι Τούρκοι παραλίγο να πάθουν εγκεφαλικό για το θέμα της λαθρομετανάστευσης

Πώς ο Κωσταράκος άδειασε τον Ιταλό ΓΕΕΘΑ και η «εντολή των Συμμάχων» για ψήφο στον Τσέχο Στρατηγό Pavel!Πώς ο Κωσταράκος άδειασε τον Ιταλό ΓΕΕΘΑ και η «εντολή των Συμμάχων» για ψήφο στον Τσέχο Στρατηγό Pavel!
Το θρίλερ που παίχτηκε στην Λιθουανία ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή ψηφοφορία διαδικασία Εκλογής του νέου Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ! Όμως η ψηφοφορία άδειασε τον μέχρι τότε Ιταλό Αρχηγό ΓΕΕΘα που ήταν το ακλόνητο φαβορί ενώ ο Κωσταράκος έπαιζε για την δεύτερη θέση με τον Τσέχο Στρατηγό να με μην έχει καμιά απολύτως τύχη!
Ένα πολύ σοβαρό γεγονός όμως εκτόξευσε τις μετοχές του Έλληνα Αρχηγού στα ύψη και παραλίγο να κρίνει την μάχη απο τον πρώτο γύρο …Ο Πρόεδρος εκλέγεται με απόλυτη ψηφοφορία !
Το γεγονός έλαβε χώρα πριν από λίγο καιρό και γύρισε όλα τα δεδομένα και δυστυχώς η εκλογή του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής παίχθηκε …Αλλού !

Σε σύσκεψη των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ιταλός ΓΕΕΘΑ ζήτησε από το ΝΑΤΟ να προστατεύσει τα θαλάσσια σύνορα της Ιταλίας με την ανάπτυξη Πολεμικών Πλοίων που θα προστάτευαν την Ιταλία απο τους (λαθροκινητές )που αποβίβαζαν λαθρομετανάστες στα Ιταλικά νησιά !
Η πρόταση φάνηκε να αρέσει στους Αμερικανούς και στους βόρειους Ευρωπαίους που βγήκαν στο πλευρό της Ιταλίας !
Τότε ζήτησε το λόγο ο Έλληνας Αρχηγός που ζήτησε από το ΝΑΤΟ να εφαρμόσει το ίδιο για όλες τις Χώρες που έχουν το ίδιο και μεγαλύτερο πρόβλημα από όλους …Η πρόταση του Έλληνα Αρχηγού
να αναπτυχθούν πολεμικά του ΝΑΤΟ απο την Ισπανία ώς την Κύπρο αποκλείοντας έτσι την πρόσβαση και η συμμαχία να έχει την ευθύνη για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης !
Η πρόταση του Στρατηγού Κωσταράκου έφερε ενθουσιασμό στις Χώρες του Νότου που αντιμετωπίζουν καθημερινά το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και αμηχανία στην Ιταλία και σε Χώρες Σύμμαχους αποκαλύπτοντας την παγίδα του Ιταλού ΓΕΕΘΑ!
Ο Ιταλός ΓΕΕΘΑ καταποντίστηκε στην πρώτη ψηφοφορία αν και μέχρι τότε ήταν φαβορί ,αλλά Οι «Σύμμαχοι » που δεν επιθυμούσαν να δουν έναν Έλληνα για πρώτη φορά στην Κορυφή του ΝΑΤΟ και μετά γνωστά προβλήματα στη Περιοχή έδωσαν εντολή να ψηφιστεί ο άχρωμος και χωρίς προσόντα Τσέχος Στρατηγός Pavel που ψηφίστηκε και από τους Συμμάχους του Ιταλού Α/ΓΕΕΘΑ.
Μπορεί να έχασε ο Στρατηγός Κωσταράκος σε μια ψηφοφορία που θυμίζει άλλες ψηφοφορίες …Αλλά μπορεί να είναι υπερήφανος ότι ίσως να ήταν ο μοναδικός Έλληνας Αξιωματικός υποψήφιος για την Προεδρία της Στρατιωτική Επιτροπής (Military Committee Chief of Staff Conference).
Οι Τούρκοι που παραλίγο να πάθουν εγκεφαλικό μετά την πρώτη ψηφοφορία έσπασαν τα τηλέφωνα προς την απέναντι όχθη …Αν και οι Αμερικανοί που γνώριζαν τις ικανότητες του Κωσταράκου δεν θα έβαζαν ποτέ πάνω απο τα συμφέροντα τη Αμερικής τις προσωπικές Σχέσεις και Φιλίες!
hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: