Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Έκαναν την Θρακη – Καμπουλ με πρόσχημα την Γάζα!

Αυτη η εικόνα για ορισμένους, συμβολίζει την “Λευτερια στην Παλαιστινη”; Ας το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους οι γυναίκες της Θράκης, γιατί αυτη θα ειναι η “λευτερια” που θα απολαύσουν εαν ποτέ οι μισάνθρωποι ισλαμοφασιστες πατήσουν πόδι. Οπως ακριβως “απελευθερώθηκε” η Καμπουλ απο τους κακούς κομμουνιστές, η Λιβυη, το Ιράκ και παρολιγον η Αίγυπτος. Όπου ο Μορσι μεσα σε λίγες εβδομάδες, έκανε απελευθερωτικό μέλημα του, την κλειτοριδεκτομή. Αντίθετα, ο ευνουχισμός των ισλαμοφασιστων θα ηταν πραγματικά μια λύση προς την απελευθέρωση. Την απελευθέρωση μικρών παιδιών, γυναικών μουσουλμάνων αλλα κυρίως των “απίστων” γυναικών που διαχρονικά είχαν την τύχη να “απελευθερωθούν” απο τους σουλεϊμανηδες.

Ψευδομουφτηδες λοιπόν στην Θρακη, βαρβατίλα, αντριλίκι, οθωμανικά πανό, με πρόσχημα την “λευτεριά στην Παλαιστίνη”. Γυναίκες; Πουθενά. Αυτή ακριβως την “λευτεριά” επιφυλάσσουν τα παγκόσμια καθάρματα στους λαούς. Η γυναίκα δούλα και ακρωτηριασμένη, το παιδί – αντικείμενο και χρήμα, πολύ χρήμα για την επίτευξη του χαλιφάτου.
Οτι προσέφερε ο Ελληνισμός στην ανθρωπότητα τα τελευταία 2500 χρόνια, εξαγοράζεται τωρα απο τα πετροδολαρια, τα ναρκοδολαρια, τα δολάρια του δουλεμπορίου. Και αυτο ειναι το όνειρο των αφεντικών που θέλουν μια ανθρωπότητα υπόδουλη στον μουλά, που δεν θα απεργεί, αλλά θα μπορεί να βιάζει ελεύθερα τους αδύναμους για να βολεύεται. Όσο για τον εθνικό πλούτο; Αυτός δεν ανήκει στον λαό, αλλά στον Αλλάχ.
Κάθε κομμάτι του ελληνισμού στον πλανήτη, όπου υπάρχει Ορθοδοξία, θα πρεπει να αντισταθεί.
ΥΓ. Αληθεια κυρία Τρέμη, είδατε πουθενά μπουργκα στο Πολυτεχνείο; Αλλά θα μου πείτε, 700 εκ. Απο το Καταρ στον Μπόμπολα ηταν αυτά. Ποιος θυμάται τους Αρμένιους…

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: