Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ακριβή Νικολετοπούλου: Πεθαίνοντας ως Ελληνίδα (Αυτά που το γερμανόδουλο κρατίδιο δεν δίδαξε ποτέ, για να κάνουν μπίζνες οι σημίτηδες)

ΑΚΡΙΒΗ ΝΙΚΟΛΕΤΟΠΟΥΛΟΥ
“Είμαι ευχαριστημένη γιατί πεθαίνω σαν Ελληνίδα. Ο ωραιότερος και τιμιότερος θάνατος!”
Ακριβή Νικολετοπούλου. Από οικογένεια της ‘Εθνικής Αστικής Τάξης”. Αυτή που σήμερα έχει αντικατασταθεί από τα κρατικοδίαιτα λαμόγια, τους σοσιαληστές τεμπελχανάδες, τα κτήνη της τραπεζοκρατίας, τους μιζαδόρους “επιχειρηματίες” που ληστεύουν τον λαό, αλλά ανεμίζουν ότι κάποτε ήταν στην ΚΝΕ.
Η Ελληνίδα που βασανίστηκε απάνθρωπα από τους ούνους και έγραψε αυτές τις λέξεις κομματιασμένη, λίγο πριν την εκτέλεση.

Θα βρείτε δεκάδες βιβλία που να λένε για τον “φιλελληνισμό” του Χίτλερ. Θα βρείτε δεκάδες βιβλία που να υμνούν τον δάσκαλο του, τον Κεμάλ. Θα βρείτε άφθονα βρωμερά συγγράματα που προσπαθούν να κρύψουν την μπόχα σφαγέων του Ελληνισμού. Γιατί απλούστατα η σφαγή συνεχίζεται και σε κανένα μαντρί δεν παίζει ντοκιμαντέρ από σφαγείο. Για να μείνουν τα προβατα απαθή.
Ήρθε η στιγμή να διδαχθούμε από τους Αγίους προγόνους μας που με το αίμα τους δίδαξαν λευτεριά σε κάθε γηγενή του πλανήτη απέναντι στους κτηνώδεις εισβολείς. Όλες οι απαντήσεις εδώ δόθηκαν, όχι στα βερολίνα του Μέτερνιχ, του Μαρξ, του φον Γκρουμπκοφ, του φον Σάντερς του Χίτλερ και του Σόιμπλε.
Καλή Λευτεριά.
Η 33χρονη Ακριβή Νικολετοπούλου, προερχόταν από μεγαλοαστική οικογένεια, μιλούσε τουλάχιστον τρεις ξένες γλώσσες και  ήταν σύνδεσμος του ΕΔΕΣ με διάφορες συμμαχικές υπηρεσίες. Υπήρξε βασικός συνεργάτης του Έλληνα υπολοχαγού Βαγγ. Βανδουλάκη, που είχε πέσει με αλεξίπτωτο στο βουνό Πάρνωνας της Αρκαδίας στις 24-5-1943 και από εκεί ήρθε στην Β. Πελοπόννησο.
Στο σπίτι της η Νικολετοπούλου διατηρούσε πολύγραφο, με τον οποίο ομάδα Πατρινών, μελών της οργάνωσης, τύπωνε προκηρύξεις στην γερμανική γλώσσα και η ίδια μαζί με την αδελφή της Αθηνά τις σκόρπιζε στους γερμανικούς καταυλισμούς της Πάτρας, για να προκαλεί πτώση του ηθικού των ναζί. Πιάστηκε στην Αθήνα, όπου είχε καταφύγει, από τον Ελληνογερμανό πράκτορα Άγγελο Σμιτ.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: