Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Η προδοσία μέσα από δημόσια έγγραφα.... Λαθρομετανάστης εισβάλλει στην χώρα μας με την κάλυψη του κράτους!!!

Το συνημμένο "Υπηρεσιακό Σημείωμα" το οποίο εκδόθηκε από το Τμήμα Συνοριακής "Φύλαξης" Τυχερού Έβρου (τα εισαγωγικά στη φύλαξη καταλαβαίνετε γιατί...), ανήκει σε εισβολέα αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές.

Ο αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές λοιπόν, με το όνομα ISLAM (!) BHUTYON, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, εισήλθε παρανόμως στην Ελλάδα και όπως φαίνεται και από το έγγραφο, εκδόθηκε εναντίον του Διοικητική Απόφαση Απέλασης στις 3-07-2011. 

Όμως, εκ του θαύματος!, την ίδια ημέρα απεφασίσθη, τάχα για "ανθρωπιστικούς και κοινωνικούς λόγους" (τουτέστιν, πιάσε το αυγό και κούρευτο...), η απελευθέρωσή του με τη διορία (τάχα πάλι) να εγκαταλείψει τη χώρα μέσα σε 30 μέρες.

Μάλιστα, του δόθηκε και η ελευθερία να τριγυρνά αμέριμνος σε όποιο μέρος της χώρας επιθυμεί εκτός περιοχής Πατρών και Ηγουμενίτσας (μη μας το σκάσει για Ιταλία και χάσουμε το κελεπούρι...).

 Αρκεί που μας δήλωσε ότι θα διαμένει προσωρινά στην Αθήνα, κάπου τριγύρω στην Ομόνοια (παγκάκι, υπόνομο, εισβολέας σε εγκαταλελειμμένη οικία, δεν δήλωσε...).


Παρακάτω στο ίδιο έγγραφο φαίνεται καθαρά ότι θα γίνει η εγγραφή του παραπάνω εισβολέα στην πατρίδα μας, στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών, μέχρι την 2-07-2016!!! Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο λαθρομετανάστης θα μπορεί να διαμένει στη χώρα ανενόχλητος για μια ολόκληρη πενταετία. Φυσικά, ανενόχλητοι δεν θα παραμείνουμε όλοι εμείς αφού θα κινδυνεύουμε αύριο να εισβάλλει και στα σπίτια μας, λογικότατα, αφού δεν θα μπορεί να ζήσει αλλιώς ο καημένος (για "ανθρωπιστικούς και κοινωνικούς λόγους" λόγους θα εισβάλλει). Και όχι μόνον αυτό, αλλά αν περάσουν και τόσα χρόνια, ε μετά ο "καημένος" θα δικαιούται να λάβει πια και επίσημα χαρτιά νόμιμης παραμονής...

 Παρακαλώ τον οποιοδήποτε κοινά σκεπτόμενο, λογικό άνθρωπο, να προβληματιστεί, και να δώσει μια εξήγηση στο γιατί γίνεται αυτό που οδηγεί σε άλωση της πατρίδας μας από έξω και από μέσα... Επίσης, γιατί αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν γίνεται (τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό υποκρισίας) και σε κάποια άλλη χώρα του κόσμου. Είναι καιρός πια να ξυπνήσουμε.

Υ.Γ. 1. Τα στοιχεία του Διοικητή του Τμήματος δεν αναγράφονται για ευνόητους λόγους...
Υ.Γ 2. Με αυτή τη νοοτροπία που έχουν οι κατέχοντες την εξουσία, θα φέρουν τα πάντα άνω κάτω και δεν θα μείνει ζωντανός Έλληνας στην Ελλάδα ούτε για δείγμα. Έρχονται τα άγρια να διώξουν τα ήμερα που - ως συνειθίζεται για τα θύματα - θα φταίνε για την κατάντια τους και θα κατακρίνονται εις την αιωνιότητα.
 

Με εκτίμηση, Πολύδωρος 
http://koukfamily.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3757.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: