Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ριζοσπάστης 26.11.1929 για Χρυσόστομο Σμύρνης

Τον Νοέμβριο του 1929 ο Ριζοσπάστης κάνει χαρακτηριστική αναφορά στον Χρυσόστομο Σμύρνης. Σε αυτήν την αναφορά μπορούμε αφενός να δούμε για ακόμα μια φορά τον ανθελληνικό ρόλο του Κομμουνισμού και αφετέρου να διακρίνουμε ότι από το 1974 στην Ελλάδα κυβερνάει η Κομμουνιστική ιδέα παρόλο που δεν κυβέρνησε ποτέ το ΚΚΕ ή κάποιο Αριστερό κόμμα.
Δείτε τα ντοκουμέντα:

λέει το κείμενο "το πρωί της Κυριακής οι καμπάνες του Μητροπολιτικού Ναού ήχησαν πένθημα, δίνοντας το σύνθημα της γενικής κινητοποίησης: Πρωθυπουργός, Υπουργοί, Στρατηγοί, Ναύαρχοι, Αξιωματικοί, Παπάδες, στρατός, αστυνομία, πόρνες, όλο το σκυλολόι της Μπουρζουαζίας κατέκλεισε το "ιερό" ναό. Επρόκειτο να γίνει το μνημόσυνο του"εθνομάρτυρος" μητροπολίτου Σμύρνης"
...πόρνες σκυλολόι και εισαγωγικά στο "εθνομάρτυρος"...(!)


"Το μνημόσυνο του Χρυσόστομου του ΠΡΑΧΤΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ και ιδιαίτερα η καμπάνια που ξεσήκωσε η Μπουρζουαζία..."
...πράκτορα της Ελληνικής Μπουρζουαζίας...(!)
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το PDF σε μεγάλη ανάλυση



κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το PDF σε μεγάλη ανάλυση

"Κων/πολις 23 Νοεμβρίου. Ο Τουρκικός τύπος σχολίασε ζωηρώς το μνημόσυνο του Χρυσόστομου παρατηρεί ότι η εξομάλυνσις των εκκρεμών ΕλληνοΤουρκικών ζητημάτων και ο τρόπος με τον οποίον γίνονται τα μνημόσυνα εις ολόκληρον την Ελλάδα εις μνήμην του Μητροπολίτου Σμύρνης Χρυσόστομου είναι ασυμβίβαστος με την προσπάθεια της συνεννοήσεως "
ΔΗΛΑΔΗ οι κακοί Έλληνες που τιμούν αυτόν που πέθανε επάνω στα Ελληνικά Εδάφη, προκαλούν πρόβλημα στους καλούς Τούρκους που προσπαθούν για την ειρήνη, ασχέτως ότι μόλις έγινε πόλεμος και πήρανε τα δικά μας εδάφη...
αυτό σας θυμίζει πρακτικές του σήμερα με την Τουρκία και το αιγαίο και την Θράκη;
αυτό σας θυμίζει πρακτικές του σήμερα με την Μακεδονία και τους Σκοπιανούς;


Δεν υπάρχουν σχόλια: