Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Να τί πρόκειται να μας δώσει ο ... άλλος "αρχαίος πολιτισμένος" λαός τού κόσμου.

Ασυδοσία...Κινέζος έκανε τα κακάκια του μπροστά στον κόσμο...στη στάση «Αττική» για να μην πληρώσει εισιτήριο..

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας νεαρός Κινέζος για να μην πληρώσει εισιτήριο!..
 Όταν γύρω στις 3 το μεσημέρι, στη στάση «Αττική» αντιλήφθηκε ότι γινόταν έλεγχος εισιτηρίων, επέλεξε να κατεβάσει το… παντελόνι και τα εσώρouχά του και να κάνει την «χοντρή» ανάγκη του μέσα στον συρμό που επέβαινε! Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο λειτούργησε κατά αυτόν τον τρόπο, ούτε καταλάβαμε πώς μπόρεσε να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια παρουσία όλων! Μπορεί να έγινε ρεζίλι των σκυλιών, αλλά κατόρθωσε να αποφύγει το πρόστιμο!
Η μόνη ενοχλημένη είναι αναμφίβολα η καθαρίστρια αλλά και ο επιβαίνων κόσμος τόσο για το θέαμα που είδε όσο κυρίως, για τη δυσωδία!
 Δείτε την απίστευτη φωτό:


axioperierga

Σχόλιο..
Έχουμε καταντήσει αξιολύπητοι σαν λαός..δεν αντιδρούμε και αφήνουμε τον κάθε τυχάρπαστο να κάνει μπροστά μας ότι του καπνίσει.χωρίς να τρώει το κράξιμο και το κυνηγητό που του αρμόζει..ανάλογα την περίπτωση...
Αν καταλάβαιναν όλοι αυτοί οι "περίεργοι" τύποι..σε ποια χώρα ήρθαν και ποιοι είναι οι κανόνες της κοινωνίας μας...πολλοί απ αυτούς δεν θα έδειχναν τέτοια σημάδια ασυδοσίας..
Είμαστε και εμείς οι πολίτες υπεύθυνοι για να διατηρούμε και να διαφυλάσσουμε την δημοκρατία και την ασφάλεια αυτής της χώρας..



www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: