Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Και κλάαααμα οι κρατικοδίαιτοι - έρχεται η σειρά και άλλων.

Μην τραβάτε τις κοτσίδες σας κορίτσια.
Ποιος έβαλε μεγαλόμισθους άεργους στα δημόσια κανάλια; Δεν είστε όλοι εσείς; Όλα τα κόμματα και αποκόμματα – και μάλιστα με συμφωνημένη ποσόστωση; Μην μου πείτε ότι μπήκαν μόνοι τους με διακοσαριές και βάλε χιλιάδες μισθού – που τρώγατε όλοι μαζί «στην υγειά μας» βρε παιδιά;

Κι όταν κάποτε είπατε να εξορθολογήσετε τα έξοδα, ποιοι τους συμβούλευσαν να καλυφθούν πίσω από συμβάσεις; Μα φυσικά εσείς που τους διορίσατε. Δημοκρατικό πέρα ως πέρα. Αλλά επίσης στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Και έτσι, βρέθηκε η δημοκρατικότατη αλλά και ριζοσπαστικότατη λύση. Κλείσιμο. Τέλος οι συμβάσεις, τέλος οι μισθοί, τέλος οι λοβιτούρες. Άλλο ένα μήνα έχουν βέβαια λαμβάνειν αλλά μετά τέλος.

Βέβαια, τώρα αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί τής κάθε ξένης προπαγάνδας, αλλά μέχρι τώρα είχε μπει κάποιο φρένο; εδώ στην βουλή αλωνίζουν ακώλυτα ανθέλληνες και ανιστόρητοι, η Ελληνική - κι όχι εθνική - ραδιοτηλεόραση μας μάρανε; 

Και μια και μας πήρε η φόρα, και αφού είναι δυνατόν να κλείσει στρατηγικής σημασίας κρατική επιχείρηση, ή όπως αλλιώς την ονομάσατε, θυμάστε όταν ο καλυτερότερος άκουσε εκπρόσωπο της βουλής ότι για χάρη της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης θα πρέπει να απεμπολήσουμε κυριαρχικά δικαιώματα και δεν μίλησε κανείς; Ε, λοιπόν, ας κάνουμε και ‘μείς μία πρόταση.

Να ανασταλεί πάραυτα η λειτουργία του κράτους. Έτσι, α. τέλος όλες οι λαμογιές, β. την διοίκηση θα την έχει ενεργά η Ε.Ε., άρα δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν, γ. φεύγουν χωρίς καμία διαδικασία όλοι όσοι από τους λαθρομετανάστες θέλουν να πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Δεν θα με χάλαγε να έβλεπα την φιλανθρωπία των Γερμανών, π.χ. που θα έπρεπε να ταΐζουν πεντακόσιες χιλιάδες ορκισμένους στον θάνατο των «απίστων» αλλοδαπών.
Άντε και κάντε το. Γιατί το κράτος μπορείτε να το διαλύσατε, αλλά το έθνος των Ελλήνων δεν μπορείτε. Μας καλύπτει το χάρισμα του Βαπτίσματος, κι ό νοών νοείτω.

Υστ.

Εκείνοι που έχουν αμέριστοι την συμπάθειά μας είναι οι εργαζόμενοι. Καταλαβαινόμαστε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: