Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Οι τρεις Παλαιολόγοι και η κατάρα του έθνους


σχόλιο Γ.Θ : Είναι γνωστό, ότι απόγονοι των Παλαιολόγων, που επέζησαν από την διάλυση της Πατρίδας μας το 1453, κατέφυγαν στην εκπορνευμένη Δύση ξεπουλώντας τους αυτοκρατορικούς τίτλους ευγενείας τους και αφομοιωμένοι από τους φραγκο-γερμανο-λατίνους εξαφανίστηκαν από την Ρωμιοσύνη.

Ο Κωνσταντίνος ΙΑ' Παλαιολόγος είχε πιστέψει στην Δύση και δυστυχώς είχε υποκύψει στις απαιτήσεις του υποκριτή - χριστιανού, πάπα Ρώμης επιτρέποντας να γίνει συλλείτουργο στην Αγιά Σοφιά και να μνημονευτεί το όνομα του μεγάλου αιρεσιάρχη πάπα Ρώμης πέντε μήνες πριν πέσει η Πόλη. Το τραγικό του λάθος, εξαιτίας του οποίου σε καμία περίπτωση δεν τον καθιστά πρότυπο, ξεπλύθηκε με την εξομολόγησή του την τελευταία μέρα της ζωής του και το αίμα του στην πύλη του Αγίου Ρωμανού.

Μέσα από τις φωτιές, τους καπνούς της μάχης, την ηρωική λυσσαλέα άμυνα των Ρωμαίων προγόνων μας και τα ποτάμια του αίματος στα γκρεμισμένα τείχη της Κωνσταντινούπολης ο τελευταίος Βασιλιάς, που γνώρισε το Γένος μας, προτίμησε να μείνει και να πεθάνει μαχόμενος περνώντας στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά ως αιώνιο σύμβολο Ηρωισμού, Αντρειοσύνης και Γενναιότητας!
Για αυτά όλα θα είναι πρότυπο και σημαία στον αγώνα, που ποτέ δεν τελείωσε από το 1453 και που συνεχίζεται σήμερα από εμάς τους τελευταίους Βυζαντινούς, τους τελευταίους Έλληνες, που ονειρευόμαστε και ποθούμε την Ανάσταση της Νέας Ρώμης και της Πατρίδας μας.

του Χάρη Καρολίδη

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ
Ο Δημήτριος Παλαιολόγος Δεσπότης του Μυστρά
Όταν υπήρχε μεγάλη λαϊκή αντίδραση από τον λαό για τον τρόπο που κυβερνούσε κάλεσε σε βοήθεια τον Τουρχαν τον τούρκο στρατηγό του Μωάμεθ του πορθητή για να κατάπνιξη την λαϊκή οργή εναντίον του και δεν έκρυβε τα φιλοτουρκικά του αισθήματα. Σήμερα υπάρχουν Έλληνες που ακλουθούν τον δρόμο του Δημητρίου ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΣΜΟ τους όπως ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουταρης –η Δραγωνα- η Ρεπουση-Βερέμης καθώς και πλήθος αφελών που αρέσκονται στην πνευματική τους αποβλάκωση παρακολουθώντας τα Τουρκικά σίριαλ του Σουλεϊμάν και άλλες τουρκικές σειρές όπου το μαύρο το παρουσιάζουν άσπρο πως πάντα επί τουρκοκρατίας φρόντιζε ο Σουλτάνος να περνούν όσο το δυνατόν καλυτέρα οι υποτελείς Έλληνες .
Ο Θωμάς Παλαιολόγος άρχοντας της Αχαΐας με έδρα την Πάτρα ήταν λάτρης των Λατίνων της Δύσης και απέβλεπε σε κάθε δύσκολη στιγμή να καλεί σε βοήθεια στρατιωτικά τμήματα Ενετών η Βενετσιάνων πιστών στο Πάπα Ρώμης όπου ανεγνώριζε την ανωτερότητα της θρησκείας των Καθολικών , αυτών που από τότε ήταν οργανάκια του σιωνισμού και της μασονίας .
Σήμερα βλέπουμε ποσό δυτικόφιλοι και υποταγμένοι είναι στα κελεύσματα και της διαταγές της δύσης τα δυο μεγάλα κόμματα με όλες τις καταστροφικές συνέπειες της εξωτερικής-οικονομικής πολιτικής τους από τις υποδείξεις του ΔΝΤ της τρόικας του τουρκόφιλου σιωνιστικού ΝΑΤΟ της Μερκελ και της από αιώνων ανθελληνικής ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ των Βησιγότθων η ουρακοτάγκων απογόνων τους σφαγέων λαών με δυο παγκόσμιους πολέμους
Και τώρα με τον παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο
Για θανάτωση των ευρωπαϊκών λαών του Νότου ακλουθώντας τον δρόμο του Θωμά
Και τα δυο αδέλφια με την χάραξη της πολιτικής τους Δημήτριος και Θωμάς χάθηκαν και εξαφανιστήκαν σε λίγο καιρό από τους τάχα προστάτες τους Τούρκους και Λατίνους Παπικούς γιατί με αυτούς ποτέ δεν υπάρχει μπέσα ούτε στα λόγια τους ούτε και σε αυτά που υπογράφουν με συμφωνίες.
Ο τρίτος των αδελφών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ άφησε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην Ιστορία και αντιστάθηκε για την ΕΛΛΑΔΑ πέφτοντας ηρωικά στην πύλη του Άγιου Ρωμανού στις 29 Μαΐου το 1453 αφήνοντας παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές με θρύλους πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα 'ναι και άσβεστο το λυχνάρι της Ελευθερίας.
Σήμερα αδέλφια μου ανοίγονται μπροστά μας δυο δρόμοι . ο δρόμος της υποτέλειας της εθνικής συρρίκνωσης και του αφελληνισμού με το μεγάλο δώρο ότι το νόμισμα μας θα είναι το ΕΥΡΩ και θα ανήκουμε στους πολιτισμένους της Ε.Ε
Υπάρχει όμως και ο δρόμος της αφύπνισης και εγρήγορσης της αντίδρασης και της επαναστασης
Για να σώσουμε την πατρίδα μας από κάτι Ειδικές οικονομικές ζώνες που σχεδιάζουν κάποιοι σε πρώτη φάση σχεδίου σμίκρυνσης της εδαφικής ακεραιότητας μας εξαφάνιση του Ελληνικού πολιτισμού και της Ορθοδοξίας μας
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τον αγώνα πρώτα με την γαλούχηση μας στα ελληνορθόδοξα ιδεώδη και η ΝΙΚΗ θα είναι μαζί μας ,γιατί δεν μπορεί μια κερκοπορτα ξανά να μας σταματήσει .
Με εκτίμηση
Χάρης Καρολιδης
ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
Υ.Γ.
Είναι μαρτύριο η ζωή όταν πουλάς την ελευθερία σου για λίγα αργύρια και οι τύψεις στην συνείδηση σου από την υποτέλεια που υπογράφεις με τα δικά σου χέρια.
yiorgosthalassis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: