Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Λαμία: Ο εγγονός έπιασε τον κλέφτη..."Θα πρέπει να σκοτώσει για να τον κλείσουν μέσα;"


Ένας 40χρονος πιάστηκε στα "πράσα" για πολλοστή φορά, την ώρα που είχε μπει σε σπίτι στην περιοχή της Αμφιθέας στηΛαμία.Ο δράστης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ναρκωτικά και είναι γείτονας της οικογένειας, μπήκε στο σπίτι την ώρα που το ηλικιωμένο ζευγάρι κοιμόταν.
Έγινε όμως αντιληπτός από τον εγγονό του ζευγαριού, ο οποίος τον ακινητοποίησε και ειδοποίησε την αστυνομία.
Όπως γράφει το LamiaReport ο 40χρονος την περασμένη Δευτέρα μπήκε στο σπίτι 89χρονης γειτόνισσας και αφού την χτύπησε, της πήρε την σύνταξη 700 ευρώ, στη συνέχεια την κλείδωσε στο δωμάτιο και εξαφανίστηκε.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξαναληστέψει την άτυχη γιαγιά.
"Ο συγκεκριμένος έχει γίνει ο εφιάλτης, για μια γιαγιά εδώ στη γειτονιά, αφού κάθε τόσο μπαίνει στο σπίτι και της παίρνει την σύνταξη....Πριν τον αφήσουν και πάλι έξω ας έρθουν να ρωτήσουν τη γιαγιά. Τι θα πρέπει να γίνει δηλαδή. Θα πρέπει να σκοτώσει για να τον κλείσουν μέσα;" , είπε αγανακτισμένος στο LamiaReport κάτοικος της Αμφιθέας.
Το ίδιο άτομο πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη επίσης μετά από διάρρηξη σπιτιού στην Ροδίτσα.
Σχόλιο
Αντί σχολίου επαναλαμβάνουμε το λογικό ερώτημα του εγγονού "Θα πρέπει να σκοτώσει για να τον κλείσουν μέσα;". Είναι καιρός να πάψει η πολιτεία να θεωρεί τους ναρκομανείς σαν ασθενείς. Απ' ό, τι γνωρίζω κανείς δεν θέλει να αρρωστήσει και κανείς δεν θέλει να βλάψει τον άλλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: