Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Περί Ελληνικού DNA καί άλλων σχετικών.


Περί Ελληνικού DNA και άλλα σχετικά...

Τελευταία ανακοινώνονται αποτελέσματα ερευνών σχετικά με την Ελληνικότητα του DNA μας, με την μοναδικότητά του και με την "αμόλυντη φύση του απο άλλους εξωγενείς παράγοντες...

Λοιπόν...δεν είμαι ειδικός ούτε θέλω να προσβάλω επι τούτου την ανακάλυψη των επιστημόνων, αλλά μόνο να εφιστήσω την προσοχή σε θέματα βαυκαλισμού...που μόνο παγίδες μπορούν να είναι για τις κοινωνίες μας. Είναι γνωστές σε πολλές κοινωνίες ιδιέταιρα της ανατολικής μεσογείου η τάση για αυτοικανοποίηση της ανάγκης απόκτησης εθνικής και πολιτισμικής ταυτότητας. Αν μη τι άλλο οι Ελληνες δεν την χρειαζόμαστε γιατί την διαθέτουμε ιστορικά. Τώρα αν οι Ισπανοί επηρεάστηκαν απο το Αραβικό DNA ενώ οι Ελληνες οχι, απο το Τουρκικό ή άλλα (όπως το Ρωσικό Πόντου) που για εκατονταετίες έστω και ως αποικιστές ήλθαν σε επαφή, αυτό ακούγεται μπαρούφα. Τι θέλουν να μας πούνε..τώρα πια που η αποκωδικοποίηση του DNA έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, οτι το Ελληνικό (ακου Ελληνικό) DNA έχει αναπτυγμένες αντιστάσεις στον επηρεασμό του απο άλλα;

Ας μην βαυκαλιζόμαστε. Ουτε ο περιούσιος λαός είμαστε ούτε ο επιλεγμένος απο την δύναμη της δημιουργίας. Εχουμε τα θετικά μας, όπως και τα αρνητικά μας. Ας καλλιεργήσουμε επιτέλους τα θετικά και ας πολεμήσουμε τα αρνητικά. Αν τώρα στη συμπαντική λοτταρία ο τροχός σταματήσει στο Ελλάς ή στο GR αγγλιστί, αυτό ας το αφήσουμε πρώτα να συμβεί και μετά σηκώνουμε τις άκρες της μυτούλας μας. Οσο για τον κάθε ένα χωριστά απο εμάς, και αυτό χωρίς καμιά διάθεση μομφής, ας κοιτάξουμε το γεννεαλογικό μας δέντρο και ας ψάξουμε τις βαθύτερες μας ρίζες...

Εγώ προσωπικά είμαι καθαρόαιμος απόγονος του Πλάτωνα με μια μικρή πρόσμιξη Σωκράτη, Λεωνίδα, Κολοκοτρώνη, Καποδίστρια, Ελντίρ πασά, Μοεσλίμ Κεντίρ Μουσταφά, Michael Angelo, Isaak Newton, και τελικά Ιπποκράτη Καλογερόπουλου. Δοξάστε εμένα και το DNA μου.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ.
Και δυστυχώς η Ελλάδα γεννά πολλούς ωχαδερφιστές (αυτο το DNA...), πολλούς προδότες (Πόσο Ελληνες είναι αυτοί;) και πολλούς ήρωες. Διαλέξτε λοιπόν ποιό απο αυτά τα Ελληνικά DNA σας ταιριάζει και οικειοποιηθείτε το. Μην μας ανακοινώνετε όμως παπαριές του είδους "απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων" Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει την ανάγκη μας, εν μέσω μιάς βαθιάς κοινωνικής κρίσης ταυτότητας και ανάγκης ύπαρξης στοιχείου εξύψωσης της φυλετικής μας ικανοποίησης, την προσπάθειά μας να πατήσουμε πάνω σε ασχετοσύνες οιουδήποτε είδους ώστε να ικανοποιηθούμε.

Αν τον κατ' ευθείαν απόγονο του Πλάτωνα, του Σωκράτη, του Αριστοτέλη, του Αριστοφάνη, του Πυθαγόρα, του Θαλή και τόσων άλλων μεγάλων αρχαίων Ελλήνων, τον πείθουν παραπλανώντας τον και φοβίζοντάς τον να ψηφίζει τα τομάρια που τον καταστρέφουν και τον εμπαίζουν, αν γίνεται έρμαιο των αγορών και των Εγωπαθών του πλασματικών αναγκών, δεν μπορεί να διακρίνει το ψεύδος απο την αλήθεια και το άδικο απο το δίκαιο, μπορεί με τέτοια ευκολία να δοσιλογίζει ενώ του είναι σχεδόν ακατόρθωτο να πεί ΟΧΙ στην αρπαχτή, χέζει με ευκολία τον διπλανό του ενώ του είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον αγαπήσει αληθινά και έχει την πατρίδα του γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων του (για να μην πω κάτι άλλο)...τότε ή οι πρόγονοί μας ήσαν σκιτζήδες πλιατσικολόγοι των επιστημών και της φιλοσοφίας, ή το DNA μας χρειάζεται επαναπρογραμματισμό.

Και αυτό, προς το παρόν, το "σύστημα" το πετυχαίνει. Η Ελλάδα ανέκαθεν απο την εποχή της καθόδου των Δωριέων όπως μας έχουν μάθει, είχε κατορθώσει να διατηρεί μια σταθερή φυλετική ταυτότητα, που βέβαια επηρεάστηκε απο τις πολλές προσμίξεις άλλων φυλών στη ροή της ιστορίας. Και οι Ελληνες υπήρξαν ανέκαθεν ο κυρίαρχος λαός στο σημείο αυτό του παγκόσμιου χάρτη αναπτύσοντας πολιτισμό και τέχνες.

Σήμερα που οι Ελληνες (και μιλώ για το σημείο του Ελληνικού χώρου και μόνον) αριθμούν 10.000.000 περίπου και έχουν υποχρεωθεί στην αποδοχή της φυλής (κάθε καρυδιάς καρύδι) που αριθμεί ούτε λίγο ούτε πολύ 5.500.000 ανθρώπους, ας προσέξουμε τι μέλει γενέσθαι, οχι λόγω τόσο φυλετικού κινδύνου αλλά λόγω πολιτισμικού που είναι και ο φοβερότερος.
Δεν θα παντρευτώ καμία Πακιστανή αλλά αποδέχομαι τον πρόεδρό τους να μου ανακοινώνει οτι θα τιμωρηθώ αυστηρά αν συνεχίσω να αντιτίθεμαι στην εγκατάστασή τους στο χώμα που ο προπάππος, ο παππούς και ο πατέρας μου πότισαν με το αίμα τους.

Λυπάμαι φίλοι αλλά εγώ δεν ασχολούμαι με το DNA μου και με το αν τελικά ο Σωκράτης είναι αυτός που πήδηξε μια προπροπροπροπροπρογιαγιά μου, αλλά με το αν το παιδί μου θα συνεχίσει σε 30 χρόνια να λέγεται Ελληνας ή αν θα το έχουν υποχρεώσει να ονομάζεται Ευρωπολίτης χωρίς "ταυτότητα" αλλά με "τσιπάκι" , χωρίς "θέλω" αλλά με "δέχομαι", χωρίς "είμαι" αλλά με "κάντε με", χωρίς "κουλτούρα" αλλά με "καθοδήγηση"..
Γιατι αν το θέλετε τελικά ....το Ελληνικό DNA δεν ξεχωρίζει απο τα άλλα στο οτι είναι "αμόλυντο" αλλά στο ότι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ!


Πηγή: Περί Ελληνικού DNA και άλλα σχετικά... - RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια: