Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Βουλγαρική συμμορία εμπορευόταν... ανθρώπους


Βουλγαρική συμμορία εμπορευόταν... ανθρώπους
Τρεις Βούλγαροι (μέλη της γνωστής «ευπαθούς» ομάδος…), ένας 30χρονος άνδρας και δύο γυναίκες, 31 και 49 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν από την Ασφάλεια της Λάρισας, και αναζητούνται άλλοι εφτά (7) ομόφυλοί τους, ως συνεργοί, για εμπόριο ανθρώπων.

Πιο συγκεκριμένα, είχαν συστήσει εγκληματική σπείρα και διακινούσαν ομοφύλους τους από τη Βουλγαρία στην χώρα μας καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με σκοπό την οικονομική τους εκμετάλλευση μέσω του εξαναγκασμού τους σε επαιτεία.

Τα μέλη της συμμορίας των «ευπαθών» εντόπιζαν ομοφύλους τους στη Βουλγαρία, που αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τους έταζαν εργασία στη «γη της επαγγελίας» (Ευρώπη). Αφού τους μετέφεραν στην Ελλάδα και σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, τους έβαζαν να ζητιανεύουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ίδιων των θυμάτων τους, οι «ευπαθείς» τους προκαλούσαν σοβαρές σωματικές κακώσεις (τους έσπαζαν χέρια-πόδια κ.τ.λ.), ώστε να προκαλούν τον οίκτο του κόσμου και να αυγατίζουν οι εισπράξεις. Επιπλέον, τα μέλη της συμμορίας κατακρατούσαν τα θύματά τους σε διαμερίσματα, «φυλακισμένους».

(ΥΓ): Δεν είναι περίεργο, που οι «ανθρωπιστές» της αριστεράς και της… προόδου καθώς και άλλες αντιρατσιστικές δυνάμεις, δεν εκφράζουν τον «αποτροπιασμό» τους για το βδελυρό αυτό κακούργημα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: