Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Αφού είστε τόσο ευαίσθητοι και τιμωρήσατε τη Βούλα, αυτούς γιατί δεν τους τιμωρήσατε;


Άφρα Αλ Σάλεχ: Σε μήνυμα στο Facebook, απάντησε σε σχόλιο που έλεγε ότι οι Έλληνες θα έχουν την τύχη των ινδιάνων, ότι αυτό θα ήταν καλό για την ανθρωπότητα:


Πέτρος Τατσόπουλος,
ο οποίος, μάλιστα, ειρωνεύτηκε τη Βούλα Παπαχρήστου, λέγοντας πως ''Νους υγιής εν σώματι υγιεί. Η μεγαλύτερη βλακεία που ειπώθηκε": σε σχόλιό του στο facebook είπε πως ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο, ή μάλλον, αυτό το είπε κάποιος άλλος τον οποίο διορθώνοντας, απάντησε ότι δεν ήταν γκόμενος, αλλά είχαν αρραβωνιαστεί!!! Μετά από την κατακραυγή, ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε πως ήταν το πιο κακόγουστο αστείο της ζωής του και δεν είχε καμιά συνέπεια.


Νατάσα Μποφίλου. Η κυρία αυτή με τα βαθιά αισθήματα ''δημοκρατισμού'' ευχήθηκε από το λογαριασμό της στο twitter να πεθάνουν τόσο τα μέλη όσο και οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής (440,000 τον αριθμό), επειδή θίχτηκε η... ''αντιφασίστρια'', ως ένδειξη σεβασμού στην "ανθρώπινη αξιοπρέπεια'' που, φυσικά, πρέπει πάντα να έχει τις ίδιες απόψεις με την κ. Μποφίλου. Καμία συνέπεια για την κ. Μποφίλου που, μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν απολογείται για τα αιματοβαμμένα, ''δημοκρατικότατα'' οράματά της:

Αυτά τα λίγα, για να γίνει ξεκάθαρο πόσο υποκριτές και φασίστες είναι οι κύριοι που καταδίκασαν τη Βούλα, την ίδια στιγμή που αδιαφόρησαν, ή επικρότησαν ξεκάθαρα ρατσιστικές, φασιστικές κι επικίνδυνες τοποθετήσεις, όπως οι παραπάνω, που, μάλιστα, οι δύο πρώτες δεν ειπώθηκαν από αθλητές, αλλά από πρόσωπα που κατείχαν, ή κατέχουν θέσεις στην πολιτική ζωή του τόπου, μορφοποιώντας τακτικές και σκέψεις, καθότι κάποιοι θεωρούν τα υπερυψωμένα μέσω του συστήματος αυτά πρόσωπα ως πρότυπα...
http://endelehia.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8174.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: