Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αυτοί διδάσκουν τα παιδιά μας;;;;;Ωιμέ


Αναρτήθηκε πριν την παραίτηση του Παπανδρέου, αλλά είναι πάντα επίκαιρο.

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ!!!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ "ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ" ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ "ΡΙΞΟΥΝ" ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ Ο ΟΛΙ ΡΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΣΚΛΗΡΕΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΙΩΣΕΙ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ... ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...


ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΤΑ 580€, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ.......

ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ... ΤΕΤΑΡΤΗ.



Δεν «υιοθετήθηκε» από τη Γενικής Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ (που συνεδρίασαν στην Αθήνα), η πρόταση του ΔΣ της ΟΛΜΕ για τριήμερη απεργία στις 24,25 και 26 Οκτωβρίου και αμέσως μετά κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων.
Ωστόσο οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ αποφάσισαν οι όποιες κινητοποιήσεις να πραγματοποιηθούν από κοινού με την ΑΔΕΔΥ σε κινητοποιήσεις , αρχομένης με την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 26 Οκτωβρίου.



ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ!!! ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΑΘΜΟ ... ΜΗΔΕΝ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! 


ekdosi


Σχόλιο
Γνωρίζουμε καλά ότι ο κομματισμός έχει καπελώσει κάθε μορφή διοικητικής και κοινωνικής ζωής. Το ίδιο συμβαίνει φυσικά με τον συνδικαλισμό στα σχολεία. Εκείνο που με ανησυχεί είναι ... αυτοί οι γονείς, τί κάνουν; Βλέπουν τα σχολεία σαν ... πάρκινγκ για τα παιδιά τους; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: