Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Τους νομιμοποίησαν και μετά τους συνέλαβαν!



ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ «ΥΠΑΤΙΑ»
Σχεδόν στα μουλωχτά πέρασε η είδηση της σύλληψης τεσσάρων πρώην «τροφίμων» της Νομικής και της «Υπατίας».

Πρόκειται για τέσσερις Μαροκινούς, που συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο, λίγο πριν από την επιβίβασή τους σε αεροπλάνο για την Τυνησία, έχοντας πάνω τους άφθονα κλοπιμαία από την εν Ελλάδι «δραστηριότητά» τους.

Όπως έγινε γνωστό, οι τέσσερις συλληφθέντες ανήκαν στην «παρέα» των τριακοσίων μεταναστών που με την κατάληψη της Νομικής Σχολής και την «φιλοξενία» τους στο Μέγαρο «Υπατία», καθώς και την απεργία πείνας προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους, αναστάτωσαν τη χώρα.

Για το θέμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση η Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α΄ Αθηνών κα Φωτεινή Πιπιλή:

«Η είδηση της σύλληψης τεσσάρων Μαροκινών, κατόχων αποφάσεων αναβολής απομάκρυνσης, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έχει προκαλέσει αίσθηση.  Οι συλληφθέντες κατά την ανακοίνωση της αστυνομίας, αποπειράθηκαν να ταξιδέψουν μεταφέροντας προϊόντα εγκλήματος, δηλαδή κλοπιμαία.

Το γεγονός ότι οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τέσσερις συλληφθέντες ανήκουν στην ομάδα των καταληψιών-παράνομων μεταναστών της Νομικής Σχολής και εν συνεχεία των απεργών πείνας του Μεγάρου “Υπατία”, που δημιούργησε τεράστια προβλήματα στη χώρα, εγείρει σοβαρά ερωτήματα.
Απαιτείται άμεση, επίσημη ενημέρωση από τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή».

Υπενθυμίζεται ότι για να διακοπεί η απεργία πείνας, το πάνσοφο ελληνικό κράτος δέχθηκε όλα τα αιτήματά τους και έλαβαν όλοι νομιμοποιητικά έγγραφα από την αστυνομία, με την οποία, όπως ο ίδιος είχε πει, τους… έφερε σε επαφή ο κ. Ραγκούσης.

Το γεγονός ότι η ίδια η αστυνομία που τους συνέλαβε με όλα τα κλοπιμαία πάνω τους, τους είχε παράσχει, προφανώς με πολιτική εντολή τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα – προκαλώντας τους πανηγυρισμούς τους – αποδεικνύει πως όλα γίνονται με κριτήρια πολιτικής επιβίωσης και οπωσδήποτε χωρίς κανένα ενδιαφέρον για το δημόσιο συμφέρον.

Τέλος, είναι βέβαιο πως όταν πήγαν να πάρουν τα χαρτιά από τους αστυνομικούς που τους εξυπηρέτησαν κατ’ εντολήν της πολιτικής ηγεσίας, δεν κουβαλούσαν μαζί τους τα κλεμμένα κινητά.

Επειδή το κράτος υποτίθεται ότι έχει συνέχεια, οφείλει η ηγεσία της Αστυνομίας να αποκαλύψει, έστω και τώρα, με βάση ποια στοιχεία δόθηκαν τότε εκείνα τα νομιμοποιητικά έγγραφα.
 

Σχόλιο
Μόλις ακυρωθούν όλες οι νομιμοποιήσεις και "ελληνοποιήσεις" από το 1980 και μετά, δηλαδή μόλις ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και αναλάβουν την διοίκηση της χώρας Έλληνες, θα λυθούν όλα τα προβλήματα. 
Επιτέλους να πάψει η χώρα να είναι η αποθήκη ψυχών της Ευρώπης. Να δοθούν σε όλους τους λαθρό ταξιδιωτικά έγγραφα και να πάνε σε όποια ευρωπαϊκή χώρα θέλουν. Να δουν και εκεί "οικονομική ανάπτυξη" όπως είδαμε και εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: