Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Δοκιμασμένο κόλπο εξαπάτησης των πολιτών.



Μετατρέπεις τους εργαζόμενους σε κομματικά υποχείρια τοποθετώντας ως αντιπροσώπους τους – συνδικαλιστές - δικά σου κομματικά στελέχη και όταν δείς ότι και πάλι δεν μπορείς να τους ελέγξεις, κάνεις τους συνδικαλιστές υπουργούς για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση στους εργαζομένους ότι αυτοί πλέον κάνουν κουμάντο.
 Κούνια που τους κούναγε.

Ο Έλληνας εργαζόμενος έχει καταλάβει ότι εδώ και χρόνια ο συνδικαλισμός είναι το μακρύ χέρι του κρατισμού –κομματισμού πάνω στον σβέρκο του και γι αυτό απέχει από όλες τις κινητοποιήσεις που στοχεύουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού και να ξεθυμάνει το καζάνι της ελληνικής κοινωνίας που βράζει.
Η εκπαραθύρωση της μόνης υπουργού που νοιάστηκε για τα δίκαια των εργαζομένων και η αντικατάστασή της με κομματικά φερέφωνα – συνδικαλιστές του κομματισμού, αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές.

Πιστεύει η κυβέρνηση ότι ο εργαζόμενος τρώει κουτόχορτο, επειδή με κουτόχορτο μεγάλωσαν οι ίδιοι. Τώρα θα γίνει το έλα να δείς. Και σύντομα θα γκρεμιστεί και το τελευταίο κάστρο του κομματισμού, ο δημοσιοϋπαλληλικός συνδικαλισμός.

Ο έλληνας δεν είναι το ζώο που θα παράγει λεφτά για τον κάθε αεριτζή απατεώνα. Ο Έλληνας νοιάζεται για το σπίτι του, την πατρίδα του και εργάζεται για να την δεί ξανά να μεγαλουργεί. Δεν του καίγεται καρφί για τα σπρέντ, τις τράπεζες και το χρηματιστήριο.

Το τέλος του κομματισμού έχει πιά φανεί.

Το ερώτημα είναι, με τι θα το αντικαταστήσουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: