Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!

ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!




Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=============

Είναι το μόνο που δεν θέλουμε να ακούσουμε! Οτι εκκρεμεί η επανάσταση εναντίον του κακού εαυτού μας που είναι η πηγή κάθε κακοδαιμονίας.

Μας είναι πάντα τόσο βολικό να ρίχνουμε το φταίξιμο σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό μας.


ΤΟ ΑΚΕΛ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

___________

Το ΑΚΕΛ, ως γνωστόν, το δημιούργησαν οι Βρεττανοί αποικιοκράτες για να υπονομεύσουν τον αγώνα των Ελλήνων της Κύπρου για να ενωθούν με την Ελλάδα. Είναι από τα γεννοφάσκια του, όχι...

το κόμμα του λαού, αλλά του κόμμα του ανθελληνισμού και της εθνομειοδοσίας. Και όμως! Ο κ. Χριστόφιας κέρδισε την προεδρία, όχι επειδή οι προλετάριοι της Κύπρου με τις μερσεντές έκαναν επανάσταση, αλλά επειδή η πλειοψηφία των Ελλήνων της Κύπρου είχε την απίστευτη ακρισία να του δώσει την ψήφο της. Τι αγνοούσαν οι κύπριοι ψηφοφόροι; Εκρυψε ποτέ ο κ. Χριστόφιας ότι είπε ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν για να τσιμεντώσει το ΝΑΙ; Πότε έκρυψαν οι Ακελικοί τον ανθελληνισμό και την αθεία τους;


Ο ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΗΡΟΣΤΡΑΤΟ”

___________

Πριν αναλάβει την ηγεσία της Ελλάδας την αποφράδα εκείνη ημέρα του Οκτώβρη του 1981, ο “Ηρόστρατος” οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα ήταν λιγότεροι από 200,000. Σε οκτώ χρόνια που εγκατέλειψε την εξουσία - επ’ ολίγον επειδή σε τρία χρόνια με την “τιμία” ψήφο του ο Ελληνικός λαός τον επανέφερε στην πρωθυπουργία πανηγυρικά - οι δημόσιοι υπάλληλοι έφτασαν σχεδόν το ένα εκατομμύριο. Για να εξυπηρετηθεί η πελατειακή κομματοκρατία φυσικά! Οχι το συμφέρον του έθνους μας.


ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ

__________

Και όμως! Και στην Ελλάδα και στην Κύπρο λέμε. Φταίνε οι Γερμανοί. Φταίνε οι Αμερικανοί. Φταίνε οι Βρεττανοί. Φταίνε οι πλουτοκράτες. Φταίνε οι τραπεζίτες. Φταίνε οι σκοτεινές δυνάμεις. Φταίνε...

Εμείς όμως; Ούτε λόγος να γίνεται! Εμείς έχουμε όλες τις ιδιότητες της Υπεραγίας Θεοτόκου: “άσπιλοι, αμόλυντοι, άφθοροι, άχραντοι” κτλ., κτλ. και προπαντός “θύματα των σκοτεινών δυνάμεων”!!!


ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ;

______________

Μάλιστα! Ωραία! Τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο όμως που εξαθλίωσε τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο δεν τον επέβαλαν οι σκοτεινές δυνάμεις. Δεν είναι έτσι; Η “τιμία” ψήφος της πλειοψηφίας της Ιεραρχίας τον ανέδειξε στο ύπατο εκκλησιαστικό αξίωμα. Και όταν παντοειδώς παρανομούσε η πλειοψηφία της Ιεραρχίας συνηθέστατα τον ακολουθούσε στα πλείστα θέματα σιωπηλά. Δεν πιστεύω να υπάρχει διαφωνία.


ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΛΕΜΠΕΡΓΚ;

_____________________

Και όταν ο Θεός κάλεσε στα ουράνια σκηνώματα τον αείμνηστο Χριστόδουλο, η πλειοψηφία της Ιεραρχίας (ΧΩΡΙΣ την παρέμβαση του Καίσαρα, όπως και στην εκλογή του αείμνηστου Χριστόδουλου) ανέδειξε στο Αρχιεπισκοπικό αξίωμα τον από Θηβών Ιερώνυμο. Μη μου πείτε ότι φταίει η λέσχη Μπίντλεμπεργκ γι’ αυτό, επειδή θα δυσκολευτώ να σας πιστέψω!

Παράλα αυτά, ούτε εμείς στην Κύπρο φταίμε που εξελέγη ο Χριστόφιας, ούτε στην Ελλάδα όσοι κάθονται στους καναπέδες τους και δεν πήγαν να ψηφίσουν ή αν πήγαν ψήφισαν - κατά πλειοψηφία - το κόμμα του “Ηρόστρατου” και ανέδειξαν τους Γιωργάκη, Καμίνη και Μπουτάρη, ούτε βέβαια και η Ιεραρχία μας όταν εξέλεξε δύο φορές εντελώς ακατάλληλους ιεράρχες ως Αρχιεπισκόπους.

Οι σκοτεινές δυνάμεις φταίνε. Αυτές και μόνο και ουδείς άλλος.

Α ναι! Ξέχασα!

Φταίει και το σύστημα συναλληλίας Εκκλησίας και Πολιτείας.!!!


ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΡΑΓΙΑ;

_________

Και για να αφήσουμε το παρελθόν. Το γεγονός ότι τώρα ογδόντα τόσοι ιεράρχες δεν κάνουν επανάσταση στην Ιεραρχία για να δέσουν χειροπόδαρα τον αρχισυνωμότη Ιερώνυμο δεν έχουν καμιά ευθύνη; Ούτε και εμείς που τον ανεχόμαστε χωρίς να τον αποδοκιμάζουμε με κάθε τρόπο; Φταίει ο διεθνής σιωνισμός επειδή η πλειοψηφία των ιεραρχών μας γυρίζει στα πολυαρχιερατικά συλλείτουργα, αντί να ζητήσει κατεπείγουσα σύγκληση της Ιεραρχίας;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;

_________

Μα δεν υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις;

Αν υπάρχουν λέγει! Εμείς γιατί τους κάνουμε πλάτες δεν κατάλαβα.

Δεν υποσκάπτουν την κυριαρχία και την ελευθερία μας οι ισχυροί της γης;

Ασφαλώς και το κάνουν, είναι η απάντηση.

Τι περιμένουμε; Ο Ομπάμα και η Μέρκελ να ενεργούν σαν Έλληνες; Ε λοιπόν - αν δεν το πήραμε ακόμη χαμπάρι - δεν είναι Ελληνες. Αμερικανός είναι ο Ομπάμα και τα συμφέροντα της πατρίδας του εξυπηρετεί. Γερμανίδα είναι η Μέρκελ και τα συμφέροντα της δικής της πατρίδας προωθεί.

Πότε επιτέλους θα προωθήσουμε κι εμείς τα συμφέροντα του Ελληνισμού; Αυτό είναι το ερώτημα που αρνούμαστε πεισματικά να απαντήσουμε.

Με τέτοια μυαλά όμως “ουκ έσται παύλα κακών”, όπως θα έλεγε ο Πλάτωνας και τα υπόλοιπα είναι παραμυθάκια για μικρά παιδιά.

Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Να περιμένουμε να σωθεί ο τόπος μας χωρίς να θέλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Παραθέτουμε στη συνέχεια το κείμενο που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.

*****

«ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ» ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ

Του ιστολογίου “Χριστιανική Βιβλιογραφία”

==============

. Ἡ Ἐκκλησία «εἶναι ἡ μόνη ποὺ μπορεῖ νὰ μεταμορφώσει τὴν ἀγανάκτηση σὲ ὑγιῆ ἐπανάσταση, ἡ Ἐκκλησία συμπαθεῖ τοὺς πονεμένους, κατανοεῖ τοὺς ἀγανακτισμένους, ἀλλὰ προχωρεῖ μὲ τοὺς ἐπαναστατημένους. Αὐτὸ ποὺ χρειάζεται ὁ τόπος, δὲν εἶναι μόνο ἡ ἀγανάκτηση ἀλλὰ καὶ ἡ ἐπανάσταση. Ἡ ἀγανάκτηση βγάζει διαμαρτυρία, ἡ ἐπανάσταση δίνει ἐλπίδα ἀνατροπῆς, ἀνοίγει δρόμους στὰ ἀδιέξοδα». (Μητροπολ. Μεσογαίας Νικόλαος, www.romfea.gr, 07.06.2011)

ΣΧΟΛΙΟ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»: Ὡραῖα, πάρα πολὺ ὡραῖα. Ἐκκρεμοῦν παραλλήλως (πρὸς ἄμεση προώθηση): ἡ ἀγανάκτηση ἐναντίον τοῦ ὁμολογιακοῦ μινιμαλισμοῦ νὰ γίνει ὑγιὴς ἐπανάσταση, ἡ ἀγανάκτηση ἐναντίον τοῦ πολυαρχιερατικοῦ συβαριτισμοῦ νὰ γίνει ὑγιὴς ἐπανάσταση, ἡ ἀγανάκτηση ἐναντίον τοῦ ἐκκλησιαστικοῦ αὐτισμοῦ νὰ γίνει ὑγιὴς ἐπανάσταση, ἡ ἀγανάκτηση ἐναντίον τῆς προωθήσεως λειτουργικῶν καινοτομιῶν καὶ «μεταφράσεων» νὰ γίνει ὑγιὴς ἐπανάσταση, ἡ ἀγανάκτηση ἐναντίον τῆς «μεταπατερικῆς θεολογίας» νὰ γίνει ὑγιὴς ἐπανάσταση, ἡ ἀγανάκτηση ἐναντίον τῆς γενικῆς ἁμαρτίας μας νὰ γίνει ὑγιὴς καθολικὴ ἐπανάσταση.

http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2011/06/blog-post_681.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: