Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ


Κι άλλη αυτοκτονία επιχειρηματία λόγω κρίσης

Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο θόρυβος για την αυτοκτονία του 45χρονου εκπαιδευτικού που κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά του για να βάλει τέλος στη ζωή του μην αντέχοντας τα χρέη και ένας ακόμη άνθρωπος ακολούθησε τον ίδιο δρόμο της αυτοκτονίας, αυτή τη φορά στην Πάτρα!

Ο νέος αυτόχειρας- θύμα της οικονομικής κρίσης, ήταν ένας 56χρονος επιχειρηματίας και πατέρας δυο παιδιών που έφτασε στα όρια της απόγνωσης λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Και το έκανε μέσα στο μαγαζί του στην...
περιοχή Μακρυγιάννη της Πάτρας.

Η αδελφή του που ανησύχησε επειδή δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή μαζί του, τον αναζήτησε στο κατάστημά του και τον βρήκε να έχει απαγχονιστεί με έναν αυτοσχέδιο βρόγχο που είχε κρεμάσει από ένα σημείο του μαγαζιού. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ερευνούν την υπόθεση προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τον αυτόχειρα στην μοιραία απόφαση.


Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/03/blog-post_3302.html#ixzz1HeklQUTE



Σχόλιο
Αφήσαμε τον Χριστό, απομακρυνθήκαμε από την Εκκλησία και επιτρέψαμε να μας μετατρέψουν σε ανδράποδα. Το χρήμα σκοτώνει. Ο Θεός σώζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: