Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ο Χριστός πάντα σώζει.

 Έχοντας διαλυθεί και καταστραφεί τα όνειρα του ελληνισμού για παγκόσμια επικράτηση του πολιτισμού με τον Μ. Αλέξανδρο και έχοντας βιώσει την αλαζονεία των επιγόνων με τα εκατομμύρια νεκρών, κατάντησε να μεταβληθεί σε όργανο διασκέδασης της αισχρής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. 

Βλέποντας τα ιερά τους να μεταφέρονται στην ρώμη, τους ανθρώπους να γίνονται σκλάβοι των βάρβαρων ρωμαίων, η ηθική να περιγελάται, οι αξίες του ελληνισμού να καταρρέουν, σε μια τέτοια εποχή που έλληνας σήμαινε ειδωλολάτρης, σκλάβος του αυτοκράτορα και θεού του, μία φωνή σήκωσε στην παλιά αίγλη το όνομα των ελλήνων και ανέστησε το ελληνικό έθνος.

  «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο Υιός του Ανθρώπου»(ήρθε η ώρα οι Έλληνες να δοξάσουν τον Χριστό). Πόσο μεγάλη τιμή, πόσο μεγάλη συγκίνηση για τον σκλαβωμένο ελληνικό λαό περιποίησε αυτή η απλή φράση του Κυρίου και Θεού μας Ιησού Χριστού. Μία φράση που έμελε σε λιγότερο από τριακόσια χρόνια να δει την πραγμάτωσή της με έναν απρόσμενο τρόπο. Την μεταφορά κάθε πολιτικής, στρατιωτικής, οικονομικής και πολιτιστικής διοίκησης της αυτοκρατορίας στα χέρια των Ελλήνων, με την μοναδική και ανεπανάληπτη ελληνοχριστιανική Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, το Βυζάντιο.

Ας τα έχουν αυτά υπ’ όψιν τους οι ελληνόφωνοι ανθέλληνες και αντίχριστοι που επαγγέλλονται την κακομοιριά και την κατάθλιψη. Ο Θεός, προστατεύει το έθνος μας. Αυτό το ξέρουν οι πάντες. Και γι αυτό βάλθηκαν να ξεριζώσουν την πίστη μας προς Αυτόν. Διότι ο Έλληνας χωρίς πίστη δεν είναι έλληνας. Είναι ελληνόφωνος. Ένας σκλάβος της παγκόσμιας απάνθρωπης τυραννίας που θα νοιάζεται μόνο για το τι θα βάλει στην τσέπη του και τι θα καταναλώνει. Ένα όν δίχως αξίες και οράματα. Ένα δίποδο χωρίς ανάσταση. Ένα ανδράποδο.

Ο Χριστός πάντα θα σώζει την Ελλάδα και τους πιστούς Του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: