Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Βεβήλωση του ιερού ναού του Αγίου Παντελεήμονα αποτελεί η απόφαση να γίνει συναυλία τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 12/10/2010 από την Καμεράτα και τον γνωστό τραγουδιστή κ. Νταλάρα με την συμμετοχή ψαλτών.

Στόχος της συναυλίας δεν είναι ούτε η εμψύχωση των Ορθοδόξων ελλήνων και σλάβων της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα που δεινοπαθεί από την εγκληματική συμπεριφορά των μελών του Ισλάμ ούτε οι ιερές ημέρες που διανύουμε – πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Μεγάρου Αθηνών Ιωάννης Μάνος πρόκειται «Για εκδήλωση αλληλεγγύης, ανεκτικότητας και κοινωνικής σύγκλισης».
Πρόκειται δηλαδή για μια εκδήλωση ανθελληνικής και αντιχριστιανικής προπαγάνδας που καταδικάζει την επιμονή των Ελλήνων Ορθοδόξων να είναι Έλληνες Ορθόδοξοι και ελεύθεροι στην χώρα τους.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που προσβάλλει βάναυσα τον ελληνικό λαό και στην οποία θα συμμετέχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μ.α.ς. – και ο νοών νοείτο.

Η είδηση από εδώ

Συναυλία στις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα δοθεί στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών από την τετράφωνη Χορωδία του Ναού, την Ορχήστρα της Καμεράτας υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Μυράτ και με τη σύμπραξη του Γιώργου Νταλάρα.

Η συναυλία, στην οποία θα παραστεί και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, διοργανώνεται από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο ναός θα είναι ανοικτός για το κοινό.

«Για εκδήλωση αλληλεγγύης, ανεκτικότητας και κοινωνικής σύγκλισης» έκανε λόγο ο πρόεδρος του Μεγάρου Αθηνών Ιωάννης Μάνος
πηγή

Σχόλιο
Και μετά διαμαρτυρόμαστε γιατί μετατρέπουν οι άπιστοι τους ναούς των κατακτημένων περιοχών μας σε καφετέριες, τζαμιά, τουαλέτες, χώρους επίδειξης μόδας. 
Το άθεο ανθελληνικό αντίχριστο κράτος επιδιώκει την καταστροφή μας. Και εμείς τους ψηφίζουμε και τους ανεχόμαστε αντί να τους πετάξουμε έξω από την χώρα.
Αν όμως δεν είχαν συμμάχους τους την πέμπτη φάλαγγα με τα μαύρα, δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: