Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΘΗΝΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ


Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιθέσεις των αλλοδαπών – ισλαμιστών με σκοπό την ληστεία αλλά και οι δολοφονίες στην Αθήνα.΅

Εχθές, έξω από το σπίτι του, περιοχή Αχαρνών – Άγιος Νικόλαος -  δέχτηκε επίθεση από τρεις αραβόφωνους γνωστός έλληνας μεσίτης με σκοπό την ληστεία . Παρ’ ό,τι δεν αντιστάθηκε, δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, αλλά οι ληστές αλλοδαποί – συμπολίτες μας, σύμφωνα με τον Καμίνη και το συνονθύλευμα αλλητοσυμμοριτών που τρομοκρατούν  την χώρα - είχαν γίνει καπνός.
Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι κανείς δεν θα τους αναγκάσει να κλείνονται στα σπίτια τους και ότι θα κυκλοφορούν οπλισμένοι.


Φαίνεται ότι το καθεστώς θεωρεί την ζωή του αλλοδαπού αλλόθρησκου δολοφόνου σημαντικότερη από την ζωή του Έλληνα.
Βέβαια, την ευθύνη της κατάστασης την έχουμε αποκλειστικά εμείς, αφού τόσα χρόνια βλέπαμε την ανθελληνική και αλητοπολιτική συμπεριφορά κομμάτων και αποκομμάτων και κάναμε ότι δεν καταλαβαίνουμε για να μην μας χαρακτηρίσουν – δημοκρατικά πάντοτε – φασίστες, να μην χάσουμε το όποιο βόλεμά μας και να μην βρεθούμε σε κανένα χαντάκι.

Όσον αφορά το θρήσκευμα των ληστών.
Το ισλάμ επιτρέπει την κακοποίηση έως και την θανάτωση των απίστων. Το κοράνι όμως θεωρεί τον Ιησού Χριστό προφήτη και τους χριστιανούς πιστούς. Επομένως αυτοί που κακοποιούν έλληνες χριστιανούς δεν είναι ισλαμιστές αλλά εγκληματικά στοιχεία που με το πρόσχημα της θρησκείας προβαίνουν στις πράξεις τους. Φυσικά δεν θα τολμούσαν να κάνουν τίποτα αν προστατεύονταν τα σύνορα, αν δεν τους έβγαζε από τις φυλακές ο .... φιλάνθρωπος υπουργός και δεν έβρισκαν υποστήριξη από συγκεκριμένα κόμματα που μονίμως δρουν εναντίον των Ελλήνων.
(η φωτογραφία είναι από παλαιότερη ...δράση των εισβολέων)

Δεν υπάρχουν σχόλια: