Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ,ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ



ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ,ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ:ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

«Λουκέτο» στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας , λόγω οικογενειοκρατίας

Ρεπορτάζ:esos.gr 

Την κατάργηση του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθήνας και την απάλειψή του από το Μηχανογραφικό Δελτίο προτείνει το υπ. Παιδείας με έγγραφο που απέστειλε σήμερα προς της Σύγκλητο του Ιδρύματος και ζητά τη γνώμη του εντός 30 ημερών ,εξαιτίας , μεταξύ άλλων :

-Ακραίων φαινομένων οικογενειοκρατίας που παρατηρήθηκαν τα τελευταία χρόνια στο ως άνω τμήμα και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το διδακτικό του προσωπικό να απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από συγγενείς πάσης φύσεως, όπως σύζυγοι, τέκνα, γαμπροί, κουμπάροι κ.α., φαινόμενο που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των Πανεπιστημίων στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

-Χορήγησης διδακτορικών διπλωμάτων σε τέκνα Καθηγητών του Σώματος με επιβλέποντες γονείς, κατά παράβαση της βασικής αρχής της αμεροληψίας αλλά και της ακαδημαϊκής δεοντολογίας,

-Της ύπαρξης διπλών πρακτικών εκλογών, από τα οποία απεστάλησαν στο ΤΠΔΒΜΘ προς έλεγχο νομιμότητας των σε αυτά αναφερομένων εκλογών μελών ΔΕΠ, τα μη ανταποκρινόμενα στην πραγματικότητα. 


ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ "ΤΙΜΩΡΟΣ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ:

Αντιδράσεις, αλλά και σκωπτικά σχόλια, προκαλεί στην ακαδημαϊκή κοινότητα η εκστρατεία που ξεκίνησε ο υφυπουργός Παιδείας, Ιωάννης Πανάρετος, κατά του νεποτισμού στα ΑΕΙ. Πολλοί επικρίνουν τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ότι το 1991 έγινε καθηγητής στο Τμήμα Στατιστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όταν πρόεδρος ήταν η σύζυγός του κ. Ευδοκία Ξεκαλάκη. Εκτοτε οι δύο σύζυγοι εναλλάχθηκαν στην προεδρία του τμήματος για 12 χρόνια, εδραιώνοντας τη θέση τους στο ίδρυμα. 

ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ...ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΘΕΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΞΥΨΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΙΑΣ!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ:Η ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ,ΑΛΛΑ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ,ΑΝΝΟΥΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ...ΚΑΟΥΡΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ;;;

ΤΕΛΟΣ:ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ;ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ...ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ:ΑΠΛΑ,ΕΧΕΙΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΑΣΟΚ! 

Σχόλιο
Και λέει να γίνει κανένα ξαφνικό και να αρχίσουν να αντιδρούν οι χριστιανοί στην χώρα μας όπως οι μουσουλμάνοι στους εχθρούς τους. Ε, ρε γλέντια.
Θα πρέπει να πάψουν οι αστράτευτοι-άνδρες και γυναίκες, να κουμαντάρουν αυτήν την χώρα. 
Διότι άνθρωποι που ΔΕΝ υπηρέτησαν την πατρίδα τους, που ΔΕΝ ορκίστηκαν να πεθάνουν γι αυτήν, ΔΕΝ μπορούν να την σεβαστούν ούτε να την αγαπήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: