Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ραγιάδες και προσκυνημένοι ξαναφέρνουν τον σκοτεινό θρησκευτικό ολοκληρωτισμό του Ισλάμ στην Αθήνα.

Με νόμο του κράτους από το 2006* ερήμην του ελληνικού λαού το … ελληνικό δημόσιο αποφάσισε να παραχωρήσει γη και ύδωρ στους αλλοεθνείς και αλλόθρησκους εισβολείς της πιο σκοταδιστικής και ολοκληρωτικής ιδεολογίας-θρησκείας, τους ισλαμιστές και να χτίσουν τζαμί στον Βοτανικό, σε έδαφος του πολεμικού Ναυτικού, προφανώς για να δείξουν ότι πρέπει να ταπεινωθεί το στράτευμα και να μην ασχολείται με την ασφάλεια του γένους των Ελλήνων.

Για την ανέγερση του τζαμιού θα δαπανηθούν περί τα 80 εκατομμύρια ευρώ – την ώρα που μειώνονται οι μισθοί και τα επιδόματα των λειτουργών της παιδείας.

Ο νόμος ορίζει ότι δύο θα είναι οι πηγές χρηματοδότησης του τζαμιού. Το ελληνικό δημόσιο – ναι, έλληνα βλάκα, εσύ θα ταΐζεις σαν σκλάβος τους νέους αφέντες σου, τους μωαμεθανούς- και δωρεές.

Ήδη έχει ορισθεί διοικούσα επιτροπή για το τζαμί –ενώ ακόμη δεν έχει κτιστεί, για να κατοχυρωθεί και νομικά το «προηγούμενο» της πράξης.

Η μόνιμη εγκατάσταση ισλαμιστών στην Ελλάδα δεν είναι τυχαία. Γίνεται από τα όργανα των δανειστών μας και όσων λιγουρεύονται την χώρα μας με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του λαού, ο οποίος αντί να ασχολείται με την διαφύλαξη της χώρας του και του εθνικού του πλούτου, θα αναγκασθεί να ασχοληθεί με την επιβίωσή του, αφού οι ισλαμιστές θα προσπαθήσουν με πράξεις βίας να επιβάλουν την σαρία στην χώρα.

Οι άνθρωποι αυτοί οι φανατικοί μωαμεθανοί που ήρθαν στην χώρα ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ είναι παντελώς άσχετοι με το Κοράνι και άπιστοι – μην ακούτε που μιλάνε για πίστη και Κοράνι. Το Κοράνι αναφέρει σαφώς ότι για το Ισλάμ ο Χριστός είναι προφήτης και ότι οι χριστιανοί –οι μαθητές του «προφήτη» ΙΣΑ, είναι πιστοί και δεν πρέπει να τους ενοχλούν οι ισλαμιστές. Φαίνεται δηλαδή ξεκάθαρα ότι χρησιμοποιείται ακόμη και το Ισλάμ από άθεους φανατικούς ιδεολόγους της βίας και της εκμετάλλευσης προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις των Ελλήνων. Και όλα αυτά για την εκμετάλλευση του πλούσιου σε σπάνια ορυκτά υπεδάφους της χώρας και της γεωστρατηγικής της θέσης.

Με την ακλόνητη πίστη στον Θεό και τις παραδόσεις μας, με την ασυμβίβαστη παρουσία μας στον σύγχρονο βίαιο κόσμο που έθρεψαν οι «εκπρόσωποί» μας, θα ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο. Αρκεί να μην υπάρξει συμβιβασμός, διότι αυτό θα σημάνει το τέλος του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας – και όχι μόνο σε θεωρητικό και ιδεολογικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο φυσικής ύπαρξης.

*βλέπε Νόμος 3512/2006 ΦΕΚ Α΄ 264 5/12/2006

Δεν υπάρχουν σχόλια: