Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

Τιμωρήθηκε η χώρα μας με πρόστιμο γιατί κάποιος άθεος - που σπούδασε και εργάζεται στην Ορθόδοξη Ελλάδα και απολαμβάνει την απεριόριστη ελευθερία που ο ελληνοορθόδοξος λαός μας με αγώνες έχει πετύχει - δεν θέλησε να δώσει όρκο σε δικαστήριο.


Γιατί να μια χώρα υποχρεώνεται να σεβαστεί το δικαίωμα του οποιουδήποτε άθεου και να μην  υποχρεώνεται και ο κάθε άθεος να σέβεται την πίστη και τους κανόνες που όρισε η πλειονότητα –και συνεργάστηκαν και οι μειονότητες μιάς χώρας;

Γιατί να δεχθούμε αυτόν τον θρησκευτικό ρατσισμό των άθεων;

Γιατί κάποιος να έχει το δικαίωμα να μην αποκαλύπτει την θρησκεία του και να μην έχει κάποιος άλλος το δικαίωμα να την αποκαλύπτει και να απαιτεί τον σεβασμό της; Γιατί οι οπαδοί του ισλάμ και οι σιωνιστές έχουν δικαίωμα να αποκαλύπτουν την θρησκεία τους και απαιτούν παραχωρήσεις από τους χριστιανούς, και να μην ισχύει και το αντίστροφο; Ανθρώπινα δικαιώματα για τους ευρωπαίους έχουν μόνο οι άθεοι και οι αλλόθρησκοι;

 Μια χριστιανική χώρα, όπως η δική μας, θα έπρεπε να σέβεται τις αντιλήψεις των κατοίκων της – αρκεί να μην προσβάλουν την πίστη του άλλου. Εάν, όπως ακούγεται, ετοιμάζονται οι υπουργοί να επιβάλλουν κανόνες που τους υπαγορεύει η διεθνής αθεΐα, τότε να χρησιμοποιήσουμε και εμείς τα ίδια όπλα. Μηνύσεις ενώπιον των ευρωπαϊκών δικαστηρίων για προσβολή της θρησκευτικής μας ιδιαιτερότητας –διότι και η θρησκεία είναι ανθρώπινο δικαίωμα.

Ό,τι κάνουν, να τους κάνουμε. Και τότε να δούμε αν συνεχίσουν να παίζουν τα αντιχριστιανικά τους παιχνίδια.

Στο δια ταύτα: θα μπορούσε κάθε δικαστήριο να ρωτήσει τον καθένα πως θα ήθελε να … αρχίσει η διαδικασία: με όρκο ή διαβεβαίωση. 

Εν τω μεταξύ, κάθε ενήλικος να δηλώνει δημόσια και υπεύθυνα ότι θα σέβεται και θα υπακούει τους νόμους και τους κανόνες της χώρας μας.

Όποιος δεν υπακούει στους κανόνες τους οποίους εκ των πραγμάτων έχει αποδεχθεί, αφού ζει, σπουδάζει, εργάζεται και πλουτίζει στην χώρα, να διώκεται ποινικά, να του αφαιρείται το δικαίωμα εργασίας και παραμονής στην χώρα και να του στερούνται τα πολιτικά δικαιώματα.

Αυτά είναι πολύ πιό ήπια μέτρα από αυτά που είχαν θέση οι πρόγονοί μας, αυτοί που καθιέρωσαν την δημοκρατία, εναντίον εκείνων που στρέφονταν κατά του κράτους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: