Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Αποκαλύφθηκε Αμερικανικό πρόγραμμα παρακολούθησης του πληθυσμού σε τρείς Ευρωπαϊκές Χώρες

Αποκαλύφθηκε Αμερικανικό πρόγραμμα παρακολούθησης του πληθυσμού σε τρείς Ευρωπαϊκές Χώρες

Κάτω απο άλλες συνθήκες θα αποτελούσε μια είδηση- βόμβα  η οποία θα ταρακουνούσε  αρκετές εφησυχασμένες και  κοιμώμενες συνειδήσεις.
Και όμως,  το γεγονός ότι υπουργοί  Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων  παραδέχονται ότι στο έδαφος της χώρας τους αλώνιζαν  εδώ και χρόνια  ολόκληρα συνεργεία πρακτόρων  και  τεχνικών  των Αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών  και φακέλωναν τους πολίτες τους ,δεν συγκίνησε  παρά μόνο μερικά έντυπα που  καταχώρησαν αυτή την είδηση σε κάποια  γωνία των εσωτερικών σελίδων  της φυλλάδας τους.

Δεν  μπορούμε πλέον να  διαχωρίσουμε ποιό είναι το χειρότερο.Η  θρασύτατη  εξάπλωση της εμπροσθοφυλακής της  "παγκόσμιας κυβέρνησης", ή  η νέκρωση   ακόμα και των  πιο απαραίτητων κοινωνικών αισθητηρίων  του κόσμου.
Απο τη μία  βλέπουμε  να   ...τρέχουν  οι "εργολάβοι"   για να τελειώσουν  τις υποδομές της παγκόσμιας  φυλακής,  αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας,  και απο την άλλη  έναν κόσμο τρομοκρατημένο και απαθή να ποζάρει στον  ασφαλίτη της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" λές  και  πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά του δεδομένα  για  "φιλανθρωπικούς σκοπούς".
Καταντήσαμε δηλαδή να μοιάζουμε  με μια κοινωνία αφελών που  έμαθαν να καταπίνουν αμάσητο οτιδήποτε τους προσφέρουν , αρκεί να έχει έστω και πλαστή την ταμπέλα  "αγαθό".
Αν δεν συμμαζέψουμε τα μυαλά μας ώστε να επανέλθουμε στην φυσική κατάσταση του  ανθρώπινου προσώπου που  ξεχωρίζει το καλό απο το κακό και  επιλέγει  με  τη δική του βούληση και όχι  με την προκατασκευασμένη  ψευτοσυνείδηση  της νεοε-εποχήτικης σύχχυσης, τότε  θα δεχτούμε όχι μόνο  τα κίβδηλα μηνύματα  του στύλ  "λεφτά υπάρχουν"  αλλά και όλες τις  καλοσχεδιασμένες παραπλανήσεις  που διοχετεύει   τεχνηέντως  και παντοιοτρόπως  η "Νέα Τάξη  Πραγμάτων".
Ας δώσουμε λοιπόν τη σημασία που πρέπει  στα σημαντικά   "σημεία των καιρών" και όχι  στις  ανακύκλωση  των σκουπιδιών  της  πολιτικο- οικονομικής  ρητορείας  των   "ιεραποστόλων" της παγκόσμιας κυβέρνησης.Έτσι μόνο  θα αντιληφθούμε τον κίνδυνο  και θα  ασχοληθούμε με την  υπεράσπιση  της   ανθρώπινης ύπαρξης, γιατί  το μοναδικό ανάχωμα  που μπορούμε να προτάξουμε στην  νεοταξική λαίλαπα είναι το υπέρτατο αγαθό τς ελευθερίας και του αυτεξούσιου .
 Την αφορμή  για τις παραπάνω σκέψεις ,την έδωσε το e-mail του φίλου μας Πάνου   το οποίο μας  ενημέρωσε  για αυτά τα άσχημα μαντάτα


Σάλος στις Σκανδιναβικές χώρες
Και η Σουηδία, μετά τη Νορβηγία και τη Δανία ανακάλυψαν την ύπαρξη και λειτουργία στα εδάφη τους ενός αμερικανικού προγράμματος παρακολούθησης του πληθυσμού, αναφέροντας ότι αντιλαμβάνονται την ανάγκη ασφαλείας αλλά καταγγέλλοντας την μυστικότητα με την οποία ενήργησαν οι ΗΠΑ.

"Μετά από επαφές μεταξύ της πρεσβείας των ΗΠΑ και της σουηδικής ασφάλειας και αστυνομίας επιβεβαιώθηκε ότι η αμερικανική πρεσβεία πήρε μέτρα παρακολούθησης πολιτών παρεμφερή με αυτά που προσφάτως αποκαλύφθηκε ότι υφίσταντο και στη Νορβηγία", ανακοινώθηκε από την Σουηδή υπουργό Δικαιοσύνης, Μπεατρίς Ασκ.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη τα νορβηγικά ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι η αμερικανική πρεσβεία στο Οσλο παρακολουθούσε πολίτες από το 2000 και "φακέλωνε" πολλούς εξ αυτών καθώς και όσα άτομα μετείχαν σε πολιτικές διαδηλώσεις.

Παράλληλα, και τα ΜΜΕ της Δανίας ανακοίνωσαν ότι η αμερικανική πρεσβεία στην Κοπεγχάγη έκανε ακριβώς τα ίδια και στα δανέζικο έδαφος.

Η εξήγησε που έδωσε το Σάββατο ο εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας στο Οσλο, Τίμοθι Μουρ ότι "η μονάδα παρακολούθησης της πρεσβείας δεν στόχευε τη φιλοξενούσα χώρα και του κατοίκους της και ότι στόχος της παρακολούθησης ήταν να αποκαλυφθούν ύποπτες δραστηριότητες εκτός πρεσβείας" δεν ικανοποίησε τις νορβηγικές αρχές που κατηγόρησαν τους Αμερικανούς ότι δεν τις είχαν ενημερώσει για τη λειτουργία αυτού του προγράμματος.

Από την πλευρά του και ο Δανός υπουργός Δικαιοσύνης Λαρς Μπάρφοεντ διαβεβαίωσε ότι δεν είχε γνώση "καμίας παράνομης δραστηριότητας" από την πλευρά της αμερικανικής πρεσβείας στο έδαφος της Δανίας αλλά διευκρίνισε πως εάν υφίσταντο τέτοιου είδους παρακολουθήσεις, αυτό είναι κάτι που πρέπει να ερευνηθεί και ανακοίνωσε ότι τις προσεχείς εβδομάδες θα διεξαχθεί μια κεκλεισμένων των θυρών κοινοβουλευτική συζήτηση επί του θέματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
www.real.gr 

αντεγράφη από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: