Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ελληνικό διάβημα για την δράση του Τούρκου Προξένου στην Κομοτηνή



  • Η Αθήνα ξύπνησε ή πρόκειται για κινήσεις εντυπωσιασμού;
Σε διάβημα προς τον Τούρκο πρέσβη Χ. Γκογκιούζ προέβη τη Δευτέρα ο πολιτικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών Τρ. Παρασκευόπουλος, με αφορμή τη δραστηριότητα του Τούρκου γενικού προξένου Κομοτηνής Μ. Σαρνίτς.
Ο Τούρκος πρόξενος είναι πολυπράγμων και πολύ συχνά η δραστηριότητά του υπερβαίνει τα όρια των αρμοδιοτήτων του. Είναι γεγονός ότι ο κ. Σαρνίτς έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα όρια, έχοντας αναλάβει εργολαβικά και με ιδιαίτερο πάθος την «καθοδήγηση» της μειονότητας, προκαλώντας το κοινό αίσθημα στη Θράκη.
Εξάλλου, έστω και καθυστερημένα, ο κ. Σαρνίτς θα πρέπει να καταλάβει (και να σεβαστεί) ότι η Θράκη είναι ελληνικό έδαφος και οι πολίτες, μουσουλμάνοι και χριστιανοί, είναι όλοι Ευρωπαίοι πολίτες. Ας ελπίσουμε ότι το ίδιο μήνυμα θα δοθεί και στον κ. Ερντογάν...

Ο Σάββας Καλεντερίδης για την δράση του Σαρνίτς
Φωνάζουμε εδώ και μήνες για την έκνομη τρομοκρατική δράση του κυρίου αυτού.
Τώρα έχει σειρά ο εισαγγελέας, να καλέσει τα μίσθαρνα όργανα του τουρκικού προξενείου να καταθέσουν για τις παράνομες ενέργειες που κάνουν κατ' εντολή του προξενείου και φυσικά οι κύριοι ψευδομουφτήδες, που αν και γνωρίζουν ότι οι μουφτήδες σε όλες τις χώρες του κόσμου -και στο τουρκικό Κουρδιστάν- διορίζονται από το κράτος, αυτοί παραβιάζουν καθημερινά τον Ποινικό Κώδικα, κάνοντας αντιποίηση αρχής.
Το έχω πει με κάθε τρόπο.
Αν αρχίσουν να σφίγγουν οι κ...οι, όλα τα θρασίμια του τουρκικού παρακράτους στη Θράκη θα λουφάξουν και θα μπουν στο καβούκι τους.
Περιμένουμε...

Ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο για την πληροφόρησή του
ΠΗΓΗ

Σχόλιο
Για τους Τούρκους ισχύει ο λόγος του Κολοκοτρώνη: "Άμα τους δείξεις τα πισινά σου, σου δείχνουν τα μπροστινά τους. Άμα τους δείξεις τα μπροστινά σου, σου δείχνουν τα πισινά τους" Καιρός είναι να τους ξαναδείξουμε τα μπροστινά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: