Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.



Ας μην κοροϊδευόμαστε… 
Κάθε εκδήλωση εθελοτυφλίας σήμερα, μόνο ως κορυφαίο πρόβλημα θα την βρούμε μπροστά μας αύριο το πρωί.  

γράφει ο Reporto 

Η ανθρώπινη πλευρά της λαθρομετανάστευσης είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και κάτω από το νερό κρύβεται το απαίσιο και ολέθριο, το πραγματικό δηλαδή πρόσωπό της.

Το να βλέπεις εικοσάχρονα παιδιά με ραμμένα στόματα είναι σαφώς από μόνο του συγκλονιστικό ακόμα και ως θέαμα. Αλλά αν μείνει κανείς σ αυτό, θα έχει χάσει την ουσία, την αλήθεια, και φυσικά το τραίνο για την υπόθεση αυτής της χώρας που την κατάντησαν ξέφραγο αμπέλι.  

Τρία εικοσάχρονα παιδιά με ραμμένα στόματα, πρωτίστως σημαίνει τρία εικοσάχρονα αποφασισμένα και αδίστακτα παιδιά, που δεν έχουν καμία σχέση με τα εικοσάχρονα «μαμμόθρεφτα» της γραμμής παραγωγής που φτιάχνουν τα σχολειά των Αγγλικών και της γυμναστικής της κυρίας Διαμαντοπούλου...
Τρία εικοσάχρονα παιδιά με ραμμένα στόματα, υποδηλώνουν τρεις αδίστακτους ακτιβιστές του φονταμενταλισμού που αύριο θα δρουν ανεξέλεγκτα στη χώρα που τους φιλοξένησε...  




Τρία εικοσάχρονα παιδιά με ραμμένα στόματα που απαιτούν και κυρίως ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ πολιτικό άσυλο σε μια χώρα υπερκορεσμένη από τη λαθρομετανάστευση, είναι πριν απ όλα τρία καθοδηγημένα παιδιά, που ξέρουν καλά τι θέλουν και πως να το απαιτήσουν εκβιαστικά...  


Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι σαφή:
- Ποιός τους καθοδήγησε???
- Που αποβλέπει???
- Τι σόι αφομοίωση μπορεί να προσδοκά κανείς από κάποιους που με το «καλημέρα σας» κουβάλησαν μαζί τους απάνθρωπες συνήθειες του τόπου στον οποίο γεννήθηκαν και μεγάλωσαν???
- Σε τι θα διστάσουν αύριο αν ήμερα δε δίστασαν να κάνουν αυτό που έκαναν προκειμένου να εκβιάσουν???
- Τα κορδόνια του παπουτσιού τα είχαν έτοιμα. Έτοιμες είχαν και τις βελόνες του ραψίματος στο δύσκολο και περιπετειώδες τους ταξίδι???
- Γιατί πολιτικό άσυλο???
- Υπήρξαν αγωνιστές της δημοκρατίας στην πατρίδα τους ή μήπως αδίστακτοι εγκληματίες και φυγόδικοι???
Ποιός θα το διερευνήσει αυτό???
- Ποιά θα είναι η τύχη τους, η καθημερινότητά τους, ο κύκλος, οι συναναστροφές και οι ανομολόγητες συντροφιές τους μόλις τα ράμματα κοπούν???
- Αν είναι φυγόδικοι και εγκληματίες γιατί θα πρέπει να τους δοθεί πολιτικό άσυλο από μια χώρα που δε διστάζουν να την εκβιάσουν???
- Αν είναι φυγόδικοι και εγκληματίες, ποιά θα είναι τα αυριανά τους θύματα στη νέα τους πατρίδα??? Γιατί να διστάσουν μπροστά στο έγκλημα αύριο αν σήμερα δε δίστασαν σε μια απάνθρωπη μεταχείριση του ίδιου τους του εαυτού???
- Ποιός θα ελέγξει τη δράση τους αν πρόκειται για αδίστακτους φανατικούς φονταμενταλιστές???  

Περί άλλων τυρβάζει ο Παπουτσής… 

Διαβάζουμε στο σημερινό «ΕΘΝΟΣ»

"Μόνο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο συνελήφθησαν στα σύνορα του Έβρου 1.400 άτομα που επιχειρούσαν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα. Αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί με τον πληθυσμό 2-3 ελληνικών χωριών", είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός προστασίας του πολίτη.

Σύμφωνα με τον κ. Παπουτσή, "η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια σε μέσα, τεχνογνωσία, εμπειρία αλλά και ουσιαστική οικονομική ενίσχυση". 

Κι εμείς λέμε απλά στον απερίσκεπτο του «πατριωτικού ΠΑΣΟΚ» 

- Τρία χωριά την εβδομάδα και μάλιστα με αμιγή μουσουλμανικό πληθυσμό, συνιστούν κορυφαίο εθνικό πρόβλημα κύριε υπουργέ, που η διάστασή του δεν εξαντλείται σε λογικές ανθρωπισμού και πολιτικής αφέλειας.
- Αυτό που χρειάζεστε κύριε υπουργέ, δεν είναι μέσα και τεχνογνωσία.
Ευθύνη απέναντι στη χώρα χρειάζεστε από εκείνη που δε διαθέτετε για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα στη ρίζα του χρειάζεστε.
- Οι κοινοτικοί φίλοι σας στους οποίους προσφεύγετε ζητιανεύοντας επιδοτήσεις, την έχουν χεσμένη την Ελλάδα και τα κορυφαία εθνικά προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη εξ αιτίας της ολέθριας πολιτικής σας.

Θέλουμε να είμαστε σαφείς κύριε υπουργέ… 
Η πολιτική που έραψε στόματα και άνοιξε διάπλατα τις πύλες της χώρας στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, είναι η εγκληματική σας πολιτική που την επικροτήσατε όταν σηκώνατε το ξερό σας το χεράκι, και εμπορευτήκατε αδίστακτα την Ελληνική ιθαγένεια μετατρέποντας την Ελληνική ταυτότητα από πιστοποιητικό τιμής σε σημαία ευκαιρίας απέναντι στον όλεθρο.

Η λύση κύριε υπουργέ (βοηθέ λογιστού) δε βρίσκεται σε κάποιες επιπλέον πενταροδεκάρες απο τα κοινοτικά κονδύλια για να βουλώσετε τις τρούπες της παραδομένης στους τοκογλύφους οικονομίας.  

Η λύση βρίσκεται σε τρία πράγματα. Σαφή και συγκεκριμένα: 
1. Στην άμεση απόσυρση του ψευδεπίγραφα «ανθρωπιστικού» εκτρώματος που εμπορεύεται την εθνική ταυτότητα.
2. Στη συνειδητοποίηση της απλούστατης αλήθειας που λέει πως για το μέλλον αυτού του τόπου, τις αποφάσεις οφείλει να τις παίρνει η «υπεύθυνη» κυβέρνηση του, η οποία οφείλει να μη βολοδέρνει αμήχανη και άβουλη στις προτροπές των ΜΚΟ και στις συστάσεις των «ανθρωπιστών» της Χάγης και του κουκλοθέατρου του παραλόγου.
3. Στην άμεση και δραστική επανεξέταση όλων των εγγράφων νομιμοποίησης με τα οποία το ξεφραγοαμπελιστάν ανέχθηκε τις ανοικτές κερκόπορτες και την άλωση της χώρας, και φυσικά στην άμεση εκκαθάριση των μητρώων από τους κατευθυνόμενους Παπανδρέλληνες που ονειρεύεται με αυτούς ο ηγέτης σας να αποσυνθέσει την Ελληνική κοινωνία.  

Γι αυτό το έγκλημα έχετε ευθύνη. Και αν δεν τολμάτε να την αναλογιστείτε, παραιτηθείτε πριν σας παραιτήσει ο λαός που του καταστρέφετε αδίστακτα τη ζωή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: