Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Πήρε ... άδεια από τις φυλακές και πυροβόλησε δυο Έλληνες και τον... συνεργό του σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Γλυφάδα


Δυο Αλβανοί και ένας Έλληνας εισέβαλαν σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ενός 50χρονου στη Γλυφάδα, επιτέθηκαν σε πελάτες του καταστήματος και πυροβόλησαν στα πόδια δύο Έλληνες.

Και οι τρεις δράστες ήταν πρωτοπαλίκαρα του Γιώργου Αναγνωστόπουλου που δολοφονήθηκε στη Λ. Βείκου στο Γαλάτσι στις 11 Ιουνίου του 2009. Στην οδό Α. Παπανδρέου 160, στη Γλυφάδα, συνελήφθη ένας 30χρονος Αλβανός, έγκλειστος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας για ανθρωποκτονία, καθώς είχε δολοφονήσει με συμβόλαιο θανάτου έναν Σύριο στην Ομόνοια.

Είχε λάβει 9ήμερη άδεια και ο Αλβανός συνεργός του, που διαφεύγει, του είπε να πάει να πυροβολήσει στα πόδια τον πράκτορα του ΠΡΟΠΟ για 1.000 ευρώ, γιατί είχαν οικονομικές διαφορές για το παράνομο στοίχημα. Εκτός όμως από τον πράκτορα, πυροβόλησε κατά...
λάθος και έναν συνεργό του, τον οποίο άφησε στο νοσοκομείο, ενώ χαρακτηριστικά να αναφερθεί ότι χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κρατητηρίου όταν έμαθε ότι είναι σοβαρά!

Μετά την επίθεση, οι δράστες μπήκαν σε αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διαφύγουν ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό. Στην οδό Καρέα στον Ν. Κόσμο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών και το ακινητοποίησαν. Στην πόρτα του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα οπλισμένο πιστόλι ανατολικού τύπου και ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Ο 30χρονος ομολόγησε ότι πυροβόλησε τους δύο άνδρες εξαιτίας οικονομικών διαφορών που είχε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Επίσης κατά την συμπλοκή τραυμάτισε και τον 28χρονο Έλληνα συνεργό του, τον οποίο είχε αφήσει στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν με διαμπερές τραύμα στην κοιλιά. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 18 του μήνα από το Ναύπλιο.


Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/09/blog-post_7845.html#ixzz10CWrfVR1



Σχόλιο
Κάντε ό,τι θέλετε. Αν είστε εισαγόμενοι εγκληματίες και σας συλλάβουν θα απολαμβάνετε μέχρι και ... τιμητικές άδειες για να συνεχίσετε τις δουλειές σας. Ωραία χώρα που είμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: