Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν ο κόσμος αγανακτεί, τα ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ, σιωπούν...Χαμός έξω από τη Βουλή αυτή την ώρα


Αντί προλόγου:

Για να είμαστε αντικειμενικοί οι φορτηγατζήδες δεν έχουν κανένα απολύτως άδικο. Είμαστε όλοι μαζί τους και στηρίζουμε τον αγώνα τους. Θυμηθείτε, αν μπορείτε, πόσο καιρό έχετε να δείτε πολίτες να διαδηλώνουν όπως σήμερα, με ελληνικές σημαίες, χωρίς κόκκινες μαύρες και άλλα κουραφέξαλα του ΠΑΜΕ και των οργανωμένων αριστεριστών. 

Αυτοί που βλέπουμε στους δρόμους είναι γνήσιοι, ατόφιοι, αγανακτισμένοι Έλληνες. Και σε αυτό που γίνεται τα ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ κρατάνε μια παρατεταμένη, άκρως προκλητική θα λέγαμε, σιωπή. Ούτε στις τηλεοράσεις, ούτε και στα ραδιόφωνα παρουσιάζεται αυτό που θα σας δείξουμε παρακάτω. Τις εικόνες που αντικρύζει κάποιος αυτήν την ώρα έξω από τη Βουλή. 


Έχουμε και λέμε. Ένταση επικρατεί στο Σύνταγμα, αφού οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων όρμηξαν αιφνιδιαστικά προς το κτίριο της Βουλής με σκοπό να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στη Βουλή. 

Οι ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να τους απωθήσουν, αλλά οι ιδιοκτήτες άρχισαν να πετούν διάφορα αντικείμενα και να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα. Μάλιστα άναψαν και φωτοβολίδες, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση δακρυγόνων.

Νωρίτερα, είχαν στήσει ολόκληρο σκηνικό με γιγαντοοθόνη μπροστά στη Βουλή, για να βλέπουν στην τηλεόραση ζωντανά τη συνεδρίαση της Βουλής όπου συζητείται το επίμαχο νομοσχέδιο.

Οι δρόμοι Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας παραμένουν κλειστοί και όπως διαμηνύουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και οι βυτιοφορείς θα παραμείνουν μέχρι το βράδυ της Τρίτης κάνοντας καθιστική διαμαρτυρία. 


Read more: http://www.enimerwsi.com/#ixzz10CW8kipC



Σχόλιο
Τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας δεν είναι ποτέ δυνατόν να τα βάλουν με τους εργοδότες τους. Η "δημοκρατική" διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: