Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Αντιρατσιστικό δρώμενο στον Αγ. Νικόλαο Αχαρνών

Μίνι συγκέντρωση (15-20 ατόμων) έκαναν οι «αντιρατσιστές» στην πλατεία Αγ. Νικολάου Αχαρνών απόψε το απόγευμα. Λίγη μουσική και μερικά φυλλάδια που μοίραζαν στους περαστικούς. «Ενάντια στον ρατσισμό και υπέρ των μεταναστών», έγραφαν τα φυλλάδια.


Καλά βρε παιδιά, ποιος κατηγορεί τους μετανάστες; Για τους σωματέμπορους, τους βιαστές, τους εμπόρους ναρκωτικών, τους δολοφόνους, την αύξηση της πορνείας, την ανεργία, το λαθρεμπόριο, το παραεμπόριο κα για τις λοιπές παρανομίες και μόνο γι αυτά διαμαρτύρονται οι έλληνες.

Και εσείς δεν βρήκατε να πείτε τίποτα για όλα αυτά που συμβαίνουν πλήν του ότι είστε υπέρ του ... μετανάστη; Ποιος τον πειράζει τον ΝΟΜΙΜΟ μετανάστη; (γιατί μετανάστης είναι ΜΟΝΟ ο νόμιμα ευρισκόμενος στην χώρα μας).

Αμ το άλλο; Τι το θέλατε το σύνθημα «να μοιράσουμε τα πλούτη μας και όχι την φτώχεια μας»; Δεν ξέρετε ότι η φτώχεια στα δύο είναι μισή φτώχεια; Εκτός αυτού, ... ρωτήσατε τον κο Τσίπρα, τον κο Αλαβάνο και τους λοιπούς της παρέας σας αν θέλουν να μοιράσουν τα πλούτη τους; Αλλά και μερικοί από εσάς δεν φαίνεστε και τόοοοσο φτωχοί. Κάτι μηχανές των 3.000 ευρώ και πάνω κάθε άλλο παρά δείγμα φτώχειας είναι.

Καλές οι βόλτες, οι ντουντούκες, οι μουσικούλες, αλλά πάρτε το απόφαση. Κουμάντο στην Ελλάδα αποφάσισαν να κάνουν οι Έλληνες και ΜΟΝΟ αυτοί. Στο σπίτι τους είναι, δεν ήρθαν απ’ αλλού, ούτε κατέκτησαν, ούτε καταπάτησαν ξένη χώρα. Στην χώρα τους είναι, και δεν ανέχονται πιά τον ρατσισμό των διαφόρων «φιλανθρώπων» - αλλά κάργα ανθελλήνων. Και η αντιρατσιστική τους δράση κατά των ανθελλήνων ρατσιστών μόλις άρχισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: