Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

"Παράκληση προς τον κο Χρυσοχοίδη"

"Είμαι γέννημα- θρέμα Πατησιώτης και εξακολουθώ να μένω με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου στα ’νω Πατήσια. Με λίγα λόγια και να να μην μακρυγορώ αγαπητέ Υπουργέ προστασίας του πολίτη, στη γειτονιά αυτή, την κάποτε όμορφη και ρομαντική, το μόνο απροστάτευτο πλάσμα είναι ο κάθε Έλληνας πολίτης που είχε την ατυχία να διαμένει εδώ....

Με ποιό από τα δεινά να ξεκινήσω? Με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, κυρίως Πακιστανικής καταγωγής που διαμένουν ανενόχλητοι όπου υπάρχει ακατοίκητο σπίτι, πάρκο, πλατεία ή χάλασμα και έχουν γίνει επιθετικοί και χυδαίοι προς τις κοπέλες και τα μικρά κοριτσάκια που πηγαίνουν ακόμα και στο δημοτικό σχολείο??? Με τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες που διαμένουν ένα χρόνο τώρα στα χαλάσματα του εργοστασίου της Κολούμπια και δεν μπορείς να πλησιάσεις απο την βρώμα των ακαθαρσιών γιατί δεν υπάρχουν φυσικά τουαλέτες εκεί? Με τις συνεχείς και καθημερινές αρπαγές τσαντών που γίνονται ακόμα και στους πιο πολυσύχναστους δρόμους και μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών?? Με τις νεοεμφανιζόμενες μαύρες πεταλούδες της νύχτας που κάνουν πιάτσα τις νύχτες ακόμα και μπροστά στο σταθμό του ηλεκτρικού των ’νω Πατησίων?? Με τους τσακωμούς των αλλοδαπών σχεδόν κάθε νύχτα που μας κάνουν να πεταγόμαστε έντρομοι απο τα κρεβάτια μας 3 και 4 τα χαράματα???

Η ζωή μας έχει γίνει μια κόλαση. Όταν τελειώσετε με τον οικονομικό μας θάνατο που ψηφίζετε αυτές τις ώρες στη βουλή, τουλάχιστον δείτε μήπως μπορέσετε να μας σώσετε απο τον κοινωνικό θάνατο στον οποίο μας έχετε καταδικάσει!"

Ένας εξοργισμένος πολίτης

πηγή

Σχόλιο

Δημοκρατία χωρίς δικαιώματα ζωής στους πολίτες δεν υπάρχει. Οι Έλληνες να πάρουν την ζωή τους και την τύχη της χώρας τους στα χέρια τους - και να αφήσουν τις κουτοπονηριές περί "δικώνε μας" και "δικών τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: