Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΜΑΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!

« Οι μετανάστες, και όχι οι Έλληνες, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του.



Οι περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν στον Θεό. Είναι γεγονός: χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με χριστιανικές αρχές, αποτελούν τον λαό αυτής της χώρας, και αυτό είναι γνωστό στους πάντες. Με το δικό τους αίμα για την πίστη και την ελευθερία. Αρμόζει λοιπόν να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας, και στους ναούς μας και όπου αλλού θέλουμε στην χώρα μας.

Αν ο Θεός σάς προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος του πολιτισμού μας και της ζωής μας.

Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχθείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως μόλις χορτάσετε και παραπονιέστε, και αρχίσετε να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που κι εσείς δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω και τον τρόπο ζωής μας, να ξέρετε ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και άλλη μία μεγάλη ελευθερία της Ελλάδος, το δικαίωμα να φύγετε!

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δεν σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, ή δεχθείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε ή φύγετε!».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας