Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

"ΛΑΘΡΟ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΤΟΠΙΩΝ

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η σύγκρουση μεταξύ κατοίκων της περιοχής Αγίου Νικολάου Αχαρνών και λαθρομεταναστών παραεμπόρων.


Το απόγευμα, περί της 7 μμ έγινε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ ελληνίδας κατοίκου της περιοχής και «εμπόρου». Αποτέλεσμα ήταν ο ελαφρός τραυματισμός της ελληνίδας. Τα αίματα άναψαν αλλά μετά από επέμβαση της αστυνομίας επήλθε σχετική ηρεμία, η οποία διαταράχθηκε πάλι όταν λίγο πιο πέρα άρχισαν να συγκεντρώνονται - νωρίς αυτή τη φορά- αλλοδαποί και λαθρομετανάστες που ασχολούνται με το παραεμπόριο.

Τα πράγματα θα οδηγηθούν σε ένταση αν συνεχιστεί η ανοχή του κράτους – αστυνομίας απέναντι σε αυτό το φαινόμενο που όχι μόνο υποβαθμίζει τις γειτονιές μας, όχι μόνο βλάπτει την υγεία – αφού είναι εκατοντάδες οι συγκεντρωμένοι κάθε βράδυ Παρασκευής – ξημερώματα Σαββάτου –που κάνουν τις … ανάγκες στους δίπλα στις εισόδους των πολυκατοικιών.

Οι κάτοικοι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν τον τόπο τους και την οικονομία από τα πλήγματα του παραεμπορίου, καλούσαν τους αλλοδαπούς να απομακρυνθούν χρησιμοποιώντας μεγάφωνα ενώ καλούσαν την κυβέρνηση να λάβει μέτρα κατά του παραεμπορίου.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Σχόλιο


Πλην της … γονιμοποίησης που εξαγγέλλουν δεξιοί και αριστεροί από τους λαθρομετανάστες απολίτιστους βάρβαρους –όσο και αν είναι κάποιος αντιρατσιστής, πρέπει να είναι πολύ ανθέλληνας ρατσιστής για να μην θέλει να δει αυτήν την πραγματικότητα - οι άνθρωποι αυτοί συμβάλλουν στην περεταίρω μείωση της εθνικής οικονομίας. Διότι όχι μόνο αποφεύγουν να κάνουν αγορές από ελληνικά καταστήματα, αλλά και ό,τι κερδίζουν, το στέλνουν στο εξωτερικό.


Η δική μου απορία είναι: Τώρα που το ΔΝΤ μας κάθισε στον σβέρκο, τώρα που μιλούν για μέτρα που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της οικονομίας, τώρα που μειώνουν μισθούς, συντάξεις, απολύουν από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, τώρα που γίνονται όλα αυτά, οι αλλοδαποί και το παραεμπόριό τους έχουν ασυλία; Πού είναι το ΔΝΤ να δώσει εντολή να μαζευτούν όλοι και όλα αυτά; Πού είναι το Υπουργείο Οικονομίας να παρέμβει;


Τελικά, ίσως τα πάντα να έχουν ένα στόχο. Να εξαθλιωθεί οικονομικά ο ελληνικός λαός για να μην μπορεί να αντιδράσει όταν του επιβάλλουν υποταγή σε ξένες δυνάμεις και παραχώρηση δικαιωμάτων και εδαφών σε άλλες χώρες. Αυτά δεν έλεγε η δεξιά κα Ψαρούδα Μπενάκη; Αυτά δεν έλεγε και ο νυν πρωθυπουργός κος Παπανδρέου; Αυτά δεν λένε μονίμως οι πάσης φύσεως αριστεροί;


Τελικά στην Ελλάδα ο Έλληνας είναι μόνος του και μόνος του θα βγάλει το φίδι από την τρύπα. Πάντα έτσι γινόταν, έτσι θα γίνει και τώρα. ΕΜΕΙΣ έχουμε την ευθύνη, ΕΜΕΙΣ και την λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: