Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΤΟ ΨΑΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Να ελεγχθούν τα οικονομικά όλων των πολιτικών της τελευταίας 20ετίας !



Ορίστε μια άλλη πηγή εισοδήματος για τα κρατικά ταμεία.


Να ελεγχθούν τα οικονομικά όλων των πολιτικών της τελευταίας 20ετίας και να μοιραστούν εκείνα που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν στον ελληνικό λαό!


Πως γίνεται αυτοί οι αχαρακτήριστοι πολίτες, να είναι υπεράνω όλων ημών (που θεωρητικά υπηρετούν), και να μας εμπαίζουν ότι η «βολευτική» τους αποζημίωση είναι ελάχιστη (7,000 ευρώ το λιγότερο... μηνιαίως) την στιγμή που η συντριπτική τους πλειοψηφία διαθέτει τόσα χρήματα και ακίνητα (μέσα σε 1 ή 2 εκλογικές περιόδους...) που ο οποιοσδήποτε έλληνας πολίτης δεν μπορεί να αποκτήσει δουλεύοντας για δεκαετίες, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα!...


Εάν δείτε κάποιον πολιτικό έπειτα από υπουργοποίηση να μην έχει αποκτήσει και μια βίλλα διαστάσεων πολυκατοικίας, να μας ειδοποιήσετε να τον αναφέρουμε ονομαστικά!


Πως γίνεται βέβαια να αποκτούνται τέτοια περιουσιακά στοιχεία την στιγμή που διαμαρτύρονται ότι η βολευτική αποζημίωση δεν επαρκεί ούτε για τα έξοδα τους είναι άξιον απορίας...


Χρειάζεται ομαδική οργάνωση των πολιτών και ενεργοποίηση του ελέγχου του πολιτικού συστήματος από τους ίδιους τους πολίτες.


Χωρίς ενεργούς πολίτες δεν μπορεί να υπάρξει Δημοκρατία. Και δεν μιλάμε για κομματικοποιημένους αλλά για ενεργούς πολίτες!


Έλληνες/νίδες ομαδική αντίσταση σε κάθε φοροεπιδρομή για την οποία δεν ευθύνεται ο πολίτης αλλά η ανικανότητα και η διαφθορά της πολιτικής εξουσίας!

ΤΟ ΨΑΡΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: