Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Μας οδηγούν σε βιολογική εξόντωση.

Ολα τα ανθελληνικά, δολοφονικά μέτρα έχουν σαν στόχο την ελληνική οικογένεια.


Αδέρφια μου Ελληνες

Η χειρότερη σκλαβιά των τελευταίων 2000 χρόνων άρχισε επίσημα χθές. Μοιάζει με την σκλαβιά που μας επέβαλλαν οι Ρωμαίοι. Κι αυτοί όταν κατέλαβαν την Ελλάδα έδωσαν μια μορφή αυτονομίας στους Ελληνες και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν υπήρχαν σε πολλές ελληνικές πόλεις καν ρωμαϊκές φρουρές. Ετσι κόντεψε να χαθεί το ελληνικό πνεύμα. Να εκλατινιστεί η ψυχή του Ελληνα. Κι αν δεν εμφανιζόταν το κοσμοσωτήριο ευαγγέλιο του Χριστιανισμού που στηρίχθηκε πάνω στο ελληνικό πνεύμα και στην γλώσσα για να εξαπλωθεί, δεν επρόκειτο να εμφανιστεί η Βυζαντινή - Ελληνική αυτοκρατορία και να επανακάμψει ο Ελληνισμός.






Ετσι και σήμερα μπαίνουμε σε μια σκλαβιά που ο τρόπος που επιβλήθηκε υποδηλώνει ότι έχει σαν σκοπό την εξαφάνιση του Ελληνα. Μονο με μια διαφορά. Οι Ρωμαίοι προσπάθησαν την εξαφάνιση του Ελληνα μέσω του εκλατινισμού. Η σύγχρονη Νέα Παγκόσμια Τάξη προσπαθεί να εξαφανίσει τον Ελληνα και με βιολογικό τρόπο. Μιλάμε πλεόν για φυσική εξόντωση.






Μην αυταπατάσθε αδέρφια. Προσπαθούν να μας εξαφανίσουν με μια ιδιόρυθμη άλλα το ίδιο σκληρή σκλαβιά κι ας κυματίζει η γαλανόλευκη στην Ακρόπολη και στον Λευκό Πύργο........


Εκεί έγκειται και το μεγάλο κόλπο. Ο Ελληνας πρέπει να μην καταλάβει την πορεία της εξαφάνισής του!!! Θα το πάνε σαν τον βάτραχο που αν τον βάλεις σε νερό που σιγά σιγά το ζεσταίνεις στο τέλος τον βράζεις ζωντανό!!!






Στην τουρκοκρατία, στην γερμανική κατοχή, και σε άλλες περιόδους που οι Ελληνες βρέθηκαν κάτω από τον ζυγό αλλόφυλων και αλλόθρησκων εχθρών υπήρχε μια μεγάλη διαφορά. Ξέραμε τον εχθρό και τις επιδιώξεις του. Γνωρίζαμε ότι στο τέλος πρέπει να αγωνιστούμε και να ελευθερωθούμε. Κι αυτό το συνάισθημα σε κρατάει ζωντανό. Σε κρατάει άγρυπνο.






Σήμερα το Γένος δείχνει να κοιμάται. Τρομερά πράγματα συμβαίνουν γύρω μας και εμείς τα παρακολουθούμε σχεδόν απαθείς. Διεφθαρμένοι πολιτικοί μας κλέβουν εν ψυχρώ. Τραπεζίτες, ως σύγρονοι τοκογλύφοι, μας εκβιάζουν. Οι πλούσιοι μας έκλεψαν τις οικονομίες στο χρηματιστήριο την στιγμή που μας δούλευε ακόμα κι ο τότε Υπουργός Οικονομικών!!! Η παιδεία αφελληνίζεται και αποχριστιανίζεται μέρα με την ημέρα. Αμφισβητούνται και απειλούνται πλέον τα εδάφη μας. Οι ξένοι ετοιμάζονται για το μεγάλο φαγοπότι επί του πτώματος της Ελλάδος εποφθαλμιώντας κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή του τόπου μας. Νόμοι μετατρέπουν σε μια νύκτα χιλιάδες αλλοδαπούς σε Ελληνες ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!!!!!!






Αλλά το πιό σημαντικό κατά την γνώμη μου το οποίο και θα επιφέρει και την ολοκληρωτική και βιολογική εξαφάνιση του Γένους μας είναι το ύπουλο και θανατηφόρο χτύπημα στην ελληνική οικογένεια. Το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα που ούτως ή άλλως είχαμε, σήμερα γιγαντώνεται και η μείωση πλέον του πληθυσμού θα είναι ραγδαία και αναπόφευκτη.






Σας παραθέτω λίγα στατιστικά στοιχεία τα οποία μάλιστα αφορούν την περίοδο 1980 - 2000 και δείχνουν το μέγεθος του δημογραφικού προβλήματος της πατρίδας μας. Σήμερα φυσικά τα πράγματα είναι πολύ πιο τραγικά.....






Το 1980 η Ελλάδα ήταν δεύτερη σε γεννήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση (148.134 ), ενώ το 1999 άγγιξε την τελευταία θέση (100.265 ).






Το 1999 οι θάνατοι (103.102 ) για πρώτη φορά υπερέβησαν τις γεννήσεις (100.265 ).






Από στοιχεία δύο από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας προκύπτει ότι το 33,28% των γεννήσεων που έγιναν εκεί, προέρχονται από αλλοδαπές γυναίκες.






Η συμμετοχή αλλοδαπών μαθητών στο Δημοτικό και Γυμνάσιο στα σχολεία των Αθηνών ανέρχεται σε 13.621, δηλαδή σε ποσοστό 18,57% των μαθητών.






Η απόδοση των Κλάσεων4 από το έτος 2000 (83.000 ) έως στο 2013 (53.000 ) παρουσιάζει μία υστέρηση 30.000 στρατευσίμων, με τεράστια σημασία και ανυπολόγιστές επιπτώσεις στην άμυνα της Χώρας.






Ο πληθυσμός της Ελλάδος το 2025 έχει υπολογισθεί ότι θα διαμορφωθεί στα 13.5 εκατομμύρια, εκ των οποίων οι Έλληνες δεν θα ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια και από αυτούς το 20% θα είναι μεγαλύτεροι των 65 ετών.






Στη χώρα μας έχουμε 100.000 γεννήσεις ετησίως και 200.000 αμβλώσεις. Το 1997 οι γυναίκες που τεκνοποίησαν είχαν σε ποσοστό 45.4% ένα παιδί και το 39% δύο παιδιά, οι δε λοιπές κάτι περισσότερο των δύο.






Η προδοτική κυβέρνηση έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για να πλήξει τον μεγάλο εχθρό της παγκοσμιοποίησης. Την ελληνική οικογένεια. Η φτώχεια και η ανεργία που μέρα με την μέρα αυξάνουν και θα αυξάνουν πλέον με ταχύτατους ρυθμούς αλλά και τα ανθελληνικά νομοσχέδια που πλήτουν την πολύτεκνη οικογένεια, θα οδηγήσουν πολύ σύντομα στην φυσική εξόντωσή μας.






Θα σας φέρω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε πως σκέφτονται και λειτουργούν οι πουλημένοι πολιτικοί εφαρμόζοντας την πολιτική φυσικής εξόντωσης των Ελλήνων, που τους διατάζει η Νέα Τάξη.....






Το υπουργείο (ΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ) παιδείας στον νέο νόμο για το "νέο" σχολείο περικόπτει τα δικαιώματα των πολυτέκνων εκπαιδευτικών!!! Και μάλιστα με το τρελλό επιχείρημα που δείχνει και το μίσος κατά της ελληνικής πολύτεκνης οικογένειας της υπουργού ότι " το να είσαι πολύτεκνος δεν σημαίνει ότι είσαι και καλός καθηγητής"!! Να σας θυμίσω ότι μέχρι σήμερα ίσχυε ότι μια οικογένεια με 4 παιδιά και 2 γονείς εκπαιδευτικούς δεχόταν ως βοήθεια από το κράτος, τον διορισμό (εκτός ΑΣΕΠ) ΚΑΙ των 2 γονέων σε κοντινό σχολείο του τόπου κατοικίας τους.






Η Διαμαντοπούλου γνωρίζωντας ότι αυτό σπρώχνει τους εκπαιδευτικούς μας που έχουν 2 ή 3 παιδιά στην (σωτήρια για το έθνος μας) πολυτεκνεία, αποφασίζει με το γελοίο επιχείρημα που προείπα, να βάλει τους πολυτεκνους γονείς εκπαιδευτικούς στην διαδικασία εξετάσεων του ΑΣΕΠ και δίνει κάποια μόρια μόνο σε όσους πετύχουν στον ΑΣΕΠ!!!!






Δηλαδή φανταστείτε οι 2 πολύτεκνοι γονείς που θυσίασαν την οικονομική τους ευμάρεια (αφού όπως καταλαβαίνετε θα ήταν πολύ πιο ευκατάστατοι με ένα παιδί) για την αγάπη τους για τα παιδιά που σωζει το ελληνικό Γένος μας, καλούνται μέσα στον δύσκολο οικογενειακό βίο τους να συναγωνιστούν στον ΑΣΕΠ τους νέους ανύπαντρους πτυχιούχους, οι οποίοι χωρίς οικογενειακά βάρη και υποχρεώσεις έχουν και πολύ πιο "φρέσκα" τα εξεταζόμενα μαθήματα στο μυαλό τους αλλά και χρόνο να προετοιμαστούν καλύτερα.


Οπως καταλαβαίνετε το χτύπημα στην ελληνική οικογένεια είναι άμεσο και ολέθριο....






Και τα μέτρα συνεχίζονται και κατά τον τρίτεκνων οικογενειών. (μπορείτε να δείτε τι ίσχυε (μέσα από μια επερώτηση βουλευτή της ΝΔ) ΕΔΩ και την συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο πριν την καταθέση του ΕΔΩ)






Τώρα με την είσοδο του ΔΝΤ τα πράγματα για την ελληνική οικογένεια γίνονται ακόμα χειρότερα. Αμφιβάλω αν πλέον οι νέοι και οι νέες θα παντρεύονται κιόλας.... Καλά για παιδιά δεν το συζητάμε.....


Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας έχουμε γύρω μας νέους και νέες που βλέπουν τον γάμο σαν έναν μαρτυρικό Γολγοθά. Με τι κίνητρα θα δημιουργηθούν νέες ελληνικές οικογένειες;






Ο πρωθυπουργός στις 23 Απριλίου 2010 ανακοίνωσε επισήμως τον "θάνατο" της ελληνικής οικογένειας. Η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, οι χιλιάδες απολύσεις, η μείωση των αποδοχών, η αύξηση των τιμών και των τιμολογίων των ΔΕΚΟ, η αύξηση του ΦΠΑ και όλα τα άλλα μέτρα (που ήρθαν ή θα έρθουν) έχουν μόνο ένα στόχο την ελληνική οικογένεια.






Δεν μένει λοιπόν άλλη λύση. Μόνο ο αγώνας. Ο αγώνας όμως χρειάζεται προσωπικότητες. Καμιά μεγάλη αλλάγή ή επανάσταση δεν έγινε στην ανθρωπότητα χωρίς την ύπαρξη και την ανάληψη της ηγεσίας από κάποια μεγάλη προσωπικότητα.


Κι αυτό είναι μέχρι σήμερα το δυστύχημα του Γένους μας. Μας βρήκαν όλα αυτά τα δεινά και δεν βρέθηκε κανείς να συντονίσει τον ελληνικό λαό σε εξέγερση. Δεν βρέθηκε κανείς να αντιτάξει σκληρό, δριμύ και αληθινό λόγο κατά των προδοτών.






Ξέρω ότι θα στενοχωρήσω πολλούς από τους φίλους αναγνώστες μας αλλά μας απογοήτευσαν οι πάντες.






Ο Σαμαράς (ως παλιός συμφοιτητής του ΓΑΠ) τον αντιπολιτεύεται με το γάντι. Μάλιστα όπως λέει, τον στηρίζει στις διαβουλέυσεις του στο εξωτερικό για το καλό της χώρας!!! Γιατί κ. Σαμαρά; Ξεχνάτε ότι αν κυβερνούσατε έσεις σήμερα και το ΠΑΣΟΚ ήταν αντιπολίτευση θα γινόταν στους δρόμους χαμός; Εδώ ένας ανεγκέφαλος αστυφύλακας τράβηξε το όπλο του κατά ενός άτυχου (από κατεστραμμένη οικογένεια) 15χρονου παιδιού και καιγόταν για ένα μήνα η Αθήνα!!! Φανταστείτε τι θα γινόταν αν τα μέτρα αυτά (κατά των Ελλήνων) τα έπαιρνε κυβέρνηση της ΝΔ!!!! Τα ελεγχόμενα από το ΠΑΣΟΚ συνδικάτα και οι κουκουλοφόροι θα έκαιγαν τις πόλεις.....






Ο Καρατζαφέρης μας έφερε σε πολύ δύσκολη θέση όλους, όταν αποφάσισε να στηρίξει την οικονομική πολιτική του ΓΑΠ. Την στιγμή που οι "ελληνικές" τράπεζες δήλωσαν τεράστια κέρδη, τα μέτρα έχουν στόχο τον απλό Ελληνα, οι πλούσιοι βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και κανείς δεν πρόκειται να μπεί φυλακή, επέλεξε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που ξεπουλάει την χώρα στο ξένο κεφάλαιο!!!!!






Η Παπαρήγα έχει εγκλωβιστεί στην κομματική της γραμμή και συνεχίζει το ίδιο βιολί των τελευταίων 60 ετών!!! Για όλα φταίει ο ιμπεριαλισμός και ο καπιταλισμός. Απλά οι λαοί αποφάσισαν ότι κι ο σοσιαλισμός κι ο κομμουνισμός είναι το ίδιο εχθροί τους και βλέπουμε μια μια τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλογκ να προσπαθούν απεγνωσμένα να μπουν σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ!!!! Δηλαδή από την Σκύλλα στην Χάριβδη. Αντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουν αυτοί εκεί στον Περισσό.






Κι ο Τσίπρας. Ο μοναδικός πολιτικός που οδήγησε ένα μικρό ανύπαρκτο κόμμα του 3% μέσα σε 2 μήνες να παρουσιάζεται με μια δύναμη του 17%!!! Και μέσα στους επόμενους 2 μήνες (αφού όλοι διαπίστωσαν ότι η συμπάθεια που του έδειξαν διοχετευόταν σε αναρχικούς, κουκουλοφόρους αντεξουσιαστές και τρομοκράτες, πιόνια των Αμερικάνων και των άλλων ξένων μυστικών υπηρεσιών που απλά ήθελαν να φέρουν στην πατρίδα μας το χαός καίγοντας το περιπτεράκι της γωνίας!!!) επανέφερε το κόμμα στην ανυπαρξία.






Δεν έμεινε λοιπόν κανείς. Κανείς δεν μπορεί να ξυπνήσει τους Ελληνες. Αλλά κι αν εμφανιστεί κάποιος τα πληρωμένα ΜΜΕ είναι σε ετοιμότητα. Να τον ξεγυμνώσουν, να τον εξευτελίσουν και τελικά τον ρίξουν στην αφάνεια.......






Το μήνυμα της Νέας Τάξης είναι σαφές. Κλειστείτε στα σπίτια σας. Κάντε οικονομία και περιμένετε με υπομονή. Κρίση είναι θα περάσει.






Παρακολουθείστε προσεκτικά και θα το δείτε να έρχεται από παντού. Από εφημερίδες, ειδήσεις, πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκπομπές και αναλύσεις.






Ετσι λοιπόν αδέρφια μου Ελληνες χίλιες φορές να είχαμε κατάληψη της πατρίδας μας από ξένη εχθρική δύναμη παρά αυτό που μας συνέβει.






Θα κλείσω την ανάρτηση αυτή με το πολύ όμορφο και προφητικό ποίημα του Ανδρέα Κάλβου που είδα στο εξαιρετικό ιστολόγιο του καλού μου φίλου Cummulus.






ΑΙ ΕΥΧΑΙ


Της θαλάσσης καλήτερα


φουσκωμένα τα κύματα


'να πνίξουν την πατρίδα μου


ωσάν απελπισμένην,


έρημον βάρκαν•






'Στην στεριάν, 'ς τα νησία


καλήτερα μίαν φλόγα


'να ιδώ παντού χυμένην,


τρώγουσαν πόλεις, δάση,


λαούς και ελπίδας•






Καλήτερα, καλήτερα


διασκορπισμένοι οι Έλληνες


'να τρέχωσι τον κόσμον,


με εξαπλωμένην χείρα


ψωμοζητούντες•






Παρά προστάτας 'νάχωμεν.


Μα ποτέ δεν εθάμβωσαν


πλούτη ή μεγάλα ονόματα,


μα ποτέ δεν εθάμβωσαν


σκήπτρων ακτίνες.






Ημείς δια τον σταυρόν


ανδρείως υπερμαχόμεθα


και σεις εβοηθήσατε


κρυφά τους πολεμούντας


σταυρόν και αλήθειαν.






Δια 'να θεμελιώσητε


την τυραννίαν, τιμάτε


τον σταυρόν εις τας πόλεις σας,


και αυτόν επολεμήσατε


εις την Ελλάδα.






Και τώρα εις προστασίαν μας


τα χέρια σας απλώνετε!


τραβήξετέ τα οπίσω•


βλέπει ο θεός και αστράπτει


δια τους πανούργους.






Όταν το δένδρον νέον


εβασάνιζον οι άνεμοι,


τότε βοήθειαν ήθελεν•


εδυναμώθη τώρα,


φθάνει η ισχύς του.






Το ξίφος σφίγξατ', Έλληνες -


τα ομμάτιά σας σηκώσατε -


ιδού - εις τους ουρανούς


προστάτης ο θεός


μόνος σας είναι.






Και αν ο θεός και τ' άρματα


μας λείψωσι, καλήτερα


πάλιν 'να χρεμετήσωσι


'ς τον Κιθαιρώνα Τούρκων


άγριαι φοράδες,






παρά... Αι, όσον είναι


τυφλή και σκληροτέρα


η τυραννίς, τοσούτον


ταχυτέρως ανοίγονται


σωτήριοι θύραι.






Δεν με θαμβώνει πάθος


κανένα• εγώ την λύραν


κτυπάω, και ολόρθος στέκομαι


σιμά εις του μνήματός μου


τ' ανοικτόν στόμα.






koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια: