Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΕΙΡΗΝΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

Με μια πρωτοφανή για τα δεδομένα πρώτη συγκέντρωση, θα ακολουθήσουν κι άλλες, των αξιωματικών και υπαξιωματικών των ενόπλων Δυνάμεων, Έλληνες στρατιώτες ακύρωσαν την προσπάθεια διάφορων φυτευτών «συνδικαλιστών» να μεταφράσουν την Εθνική αγωνία των Ενόπλων Δυνάμεων σε μπακαλίστικα οικονομικά αιτήματα.




Από τις 4 η ώρα το απόγευμα περίπου 500 Έλληνες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των Ε.Δ. συγκεντρώθηκαν μπροστά από τον σταθμό στο Μοναστηράκι προκειμένου να κάνουν «βόλτα» και να πιουν «καφέ». Μία απεγνωσμένη προσπάθεια των φυτευτών «συνδικαλιστών» από τους πολιτικούς τύπου Βενιζέλου του ΣΥΣΜΕΔ να καπελώσουν την συγκέντρωση των αξιωματικών για οικονομικά αιτήματα ναυάγησε, καθώς μάχιμος πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού τους φώναξε στα μούτρα τους για τα εθνικά θέματα και δεν «είμαστε μισθοφόροι».



Ταυτόχρονα αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, του Στρατού και της Αεροπορίας μιλούσαν με δημοσιογράφους στους οποίους ξεκαθάρισαν ότι βρίσκεται εκεί προσωπικά ο καθένας με δική του πρωτοβουλία και αυτό που τους ενδιαφέρει κατά σειρά προτεραιότητας είναι:



1. Αυτοί που επί 30 χρόνια κλέβουν τον ελληνικό λαό να δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη όπου και αν βρίσκονται και όπου και αν ανήκουν



2.Η παραβίαση του Συντάγματος που έγινε από την παρούσα κυβέρνηση με την υπερψήφιση προδοτικού νομοσχεδίου για την λαθρομετανάστευση.



3. Η αφαίρεση του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις ελληνικές στρατιωτικές σχολές, κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα μετά από χρόνια να υπάρχουν τούρκοι ( μπαγκλαντεσιανοί,σομαλοί, τούτσι και χούτου και λοιποί συγγενείς) στο γένος ως κυβερνήτες σε πολεμικά πλοία , διοικητές σε μονάδες στον Έβρο και πιλότοι στα μαχητικά μας αεροπλάνα



4.Ειδικά οι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού επισήμαναν ότι η ηγεσία τους δεν έχει σκεφτεί σοβαρά το θέμα της απόδοσης του Ναυτικού οχυρού στο Βοτανικό για την ανέγερση τεμένους, διότι όπως δήλωσαν αντιπλοίαρχοι οι οποίοι βρισκόντουσαν στην «βόλτα», ο Κανάρης , ο Μιαούλης και ο Κουντουριώτης πολέμησαν για να μην υπάρχουν τζαμιά στην Ελλάδα. Οι δε πολεμικές σημαίες των τριών νήσων Ψαρών , Σπετσών και Ύδρας φέρουν τον Σταυρό ο οποίος νικά την συντετριμμένη ημισέληνο του Ισλάμ. Με λίγα λόγια ο Αρχηγός του Ναυτικού παρέβη τις παραδόσεις του Ναυτικού υποτασσόμενος στα κελεύσματα μιας εξουσίας η οποία είναι ήδη ύποπτη για την εθνική της ποιότητα.



Σε όλη τη διάρκεια της πορείας οι στρατιωτικοί βάδιζαν σιωπηλοί, οι απλοί πολίτες τους ακολούθησαν και επικροτούσαν την προσπάθεια με επευφημίες και εύγε . Στους δημοσιογράφους του Βήματος έγιναν δηλώσεις από αξιωματικό του Ναυτικού όπου τόνισε ότι δεν είναι μισθοφόροι και δεν ενδιαφέρονται για τα χρήματα. Με κανένα ποσό δεν ανταλλάσσεται η εθνική κυριαρχία. Κατά την πορεία εντοπίστηκαν οι φωτογράφοι του indymedia, των οποίων οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες, στρατιωτικοί με πολιτικά τους πλησίασαν και τους προειδοποίησαν για την στάση τους. Οι ίδιοι δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να ανεβάσουν τίποτα στην ιστοσελίδα τους. Επίσης στρατιωτικοί αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στο tvxs σε δημοσιογράφο του Κούλογλου ενώ έκαναν δηλώσεις σε γαλλικό κανάλι και στο BBC.



Σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να «σώσουν» το παιγνίδι τα μέλη του ΣΥΣΜΕΔ συνέχισαν την πορεία με κάποιους στρατιωτικούς μέχρι την είσοδο της ΛΑΕΔ (Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων) όπου ο πρόεδρός τους δήλωσε ότι είναι εκεί για το συνταξιοδοτικό, το ασφαλιστικό και το μισθολογικό. Την ίδια στιγμή αντιπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού περιστιχιζόμενος από άλλους συναδέλφους του φώναξε ότι «εμείς είμαστε εδώ μόνο για τα εθνικά θέματα, δεν είμαστε μισθοφόροι» και φεύγοντας οι αξιωματικοί του Ναυτικού έδειξαν το μνημείο των πεσόντων στα Ίμια και βροντοφώναξαν « Εμείς έχουμε έλθει για αυτούς ».



Πιστεύουμε ότι το σημερινό βράδυ για τα μέλη του συμβουλίου του ΣΥΣΜΕΔ θα είναι πολύ δύσκολο. Μιας και δεν κατάφεραν να εξευτελίσουν τους Έλληνες αξιωματικούς παρουσιάζοντάς τους ως μισθοφόρους.



Για όσα μπλογκ και ιστοσελίδες από χθες μιλούσανε για προσπάθεια καπελώματος από ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Ελλήνων στρατιωτικών- και πιστεύουμε με καλοπροαίρετη αγωνία – είναι καιρός να καταλάβουν ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί μπροστά στο καθήκον τους δεν μπορούν να γίνουν υποχείρια κανενός και για κανέναν λόγο. Ελπίζουμε σε μία συγνώμη τους προς το σύνολο των Ελλήνων στρατιωτικών.



Για του λόγου το αληθές σε μία ώρα από τώρα θα υπάρχει το βίντεο με όλα όσα περιγράψαμε.



Υ.Γ Πολλοί αξιωματικοί δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν διότι μέρος του στόλου βρίσκεται σε άσκηση ενώ στα στρατόπεδα γύρω από την Αττική διεξάγεται κατάταξη νεοσυλλέκτων.



Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι μισοί στρατιωτικοί ήταν στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, πράγμα το οποίο συνδέεται με το τζαμί στο Βοτανικό αλλά και με την ηρωική στάση του υποναύαρχου Φενέκου ο οποίος δεν ανέχθηκε την προσβλητική συμπεριφορά ενός πολιτικάντη.



HellenicRevenge απ΄ευθείας από τον τόπο των γεγονότων
http://armyalert.blogspot.com/2010/05/blog-post_8657.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: