Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Τρομοκρατικό χτύπημα και οι παράμετροί του.

αναδημοσιεύουμε από το blog olympia.gr/

Τρομοκρατικό χτύπημα μεγάλης ισχύος στον Κορυδαλλό. Ήταν που εξαρθρώθηκε ο ΕΑ.



Αναμενόμενο ήταν το χτύπημα από τις αστυνομικές αρχές, μόνο που το περίμεναν πιο “κεντρικά”. Δεν φαντάστηκαν ότι οι πράκτορες θα χτυπούσαν “κέντρο”. Η βόμβα ήταν μεγάλης ισχύος και βέβαια ηχηρή απάντηση σε αυτούς που έσπευσαν (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΊΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ) να τοποθετήσουν στην ηγεσία του ΕΑ μισότρελλους και lifestylers του κοινού ποινικού.



Εκτός από τα κεφάλια (που δεν θα πιαστούν ποτέ) υπάρχουν άφθονοι ντόπιοι και ξένοι Σεϊσίδηδες για να χτυπήσουν. Μην ξεχνάμε ότι μπορείς να κομματιάσεις Αφγανόπουλα, να κάνεις ληστείες μετά φόνου και απλά να φοράς την προβιά του “Επαναστάτη – ιδεολαμόγιου” ώστε να τη γλιτώνεις φτηνά με τη βοήθεια του αισχρού – αποσαρθρωμένου συστήματος “Siemens”.



Αλήθεια, με τους “οικονομικούς μετανάστες” του μακελειού στον Βύρωνα, γιατί δεν έχει καταλήξει κάπου η ΕΔΕ; Τόσο δύσκολο είναι να δείτε ποιό κωθώνι υπέγραψε τις άδειες; Ή μήπως είχε εντολή από πολύ ψηλά, από το ίδιο κέντρο που απελευθερώνει δολοφόνους για να συλληφθούν μετά στα Εξάρχεια αφού έχουν(ξανα) σκοτώσει κοσμάκη; Μη νομίζετε ότι είναι άσχετες υποθέσεις μεταξύ τους. Όπως ο Βλαστός με τα …Ολυμπιακά έργα.



Δείτε την είδηση:

http://olympia.gr/2010/05/13/%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%87%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%8d%ce%bf%cf%82/
 
Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Μαΐου 13, 2010
 
Σχόλιο
Το επίμαχο σημείο δεν είναι οι βόμβες ή «βόμβες» αλλά η «μηχανή» που αφήνει να εννοηθεί το blog, η οποία έχει στηθεί για να απελευθερώνονται είτε με άδειες είτε με μείωση ποινών κοινοί εγκληματίες. Ποιος τους χρειάζεται, άραγε; Γιατί; Κάτι μας θυμίζει αυτό από άλλες εποχές.



Δεν είναι σοβαρό το θέμα για να επέμβει αυτεπάγγελτα κάποιος εισαγγελέας; Όλων η φωλέα όζει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: