Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η «ΠΤΩΧΕΥΣΗ»ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η πτώχευση της χώρας ήταν προγραμματισμένη από τους πολιτικούς, που αποτελούν το μακρύ χέρι των ξένων κυβερνήσεων στην Ελλάδα.


Η σταδιακή πώληση σε ξένες εταιρίες και η καταστροφή της ελληνικής βιομηχανίας, βιοτεχνίας, κτηνοτροφίας και γεωργίας ήταν το πρώτο υποχρεωτικό βήμα για την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε. η οποία όχι μόνο δεν πρόσφερε τίποτα στον ελληνικό λαό, αλλά αποδείχτηκε επικίνδυνη για την εθνική μας ανεξαρτησία.


Εδώ και πενήντα περίπου χρόνια όλοι κλαίγονταν για την ανεργία, την έλλειψη ανάπτυξης, την μείωση έως καταστροφή εξαγωγών και την παράλληλη τρομακτική οικονομικά αύξηση εισαγωγών, αλλά κανένας δεν προστάτεψε την ελληνική ιδιωτική πρωτοβουλία. Το σχέδιο είχε μπει σε εφαρμογή.


Τελικός στόχος αυτής της εχθρικής ενέργειας είναι η απόσπαση εθνικών εδαφών, με την μορφή πώλησης κρατικών και δημοσίων ακινήτων, σε ξένες εταιρίες, που στην πραγματικότητα πρόκειται για απόκτηση ελληνικών εδαφών από ξένα κράτη.


Η κυβέρνηση θα πωλήσει ελληνικό έδαφος σε ξένους «επενδυτές» με την αιτιολογία ότι αυτό είναι εντολή του ΔΝΤ, το οποίο είναι βέβαια και αυτό μέσα στο κόλπο της καταστροφής του ελληνισμού.


Η μόνη εδαφική περιουσία που ανήκει ακόμη στους έλληνες είναι η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ.

Γι αυτό λέγαμε και ξαναλέμε και θερμοπαρακαλούμε την ιεραρχία και τους ηγούμενους κάθε μονής της χώρας.

ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ.


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: