Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Μεγάλη απάτη η μείωση του φόρου με την προσκόμιση αποδείξεων.

Αρπάζουν μέχρι και την τελευταία δεκάρα.

Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι αυτό το μέτρο των αποδείξεων –που αν δεν έχεις ένα ορισμένο ποσόν σε αποδείξεις τότε… χρεώνεσαι, εφαρμόζεται για να καμφθεί η αποταμίευση, να ριχτούν στην αγορά άχρηστων προϊόντων τα λίγα χρήματα που τυχόν έχει αποταμιεύσει ένας φτωχός μεροκαματιάρης και ένας μισθοσυντήρητος. Γιατί, αν έχει πάρει απόφαση να αγοράζει μόνο τα αναγκαία, σίγουρα θα του περισσέψουν λίγα ευρώ. Αυτά τα λίγα προσπαθούν να του αρπάξουν οι … υπουργοί μας - που σκέφτονται για το προσωπικό τους καλό - είτε με την φορολόγηση της διαφοράς είτε με την αγορά άχρηστων προϊόντων.

Ακούστε εκεί στα υπουργεία. Αν θέλετε χρήμα, βάλτε κανόνες στα καταστήματα των μεταναστών που λειτουργούν όποτε θέλουν και όση ώρα θέλουν κάνοντας αθέμιτο ανταγωνισμό με τους έλληνες καταστηματάρχες, τους οποίους φορολογείτε άγρια, ενώ τους ξένους τους αφήνετε να κάνουν ό, τι θέλουν.

Καταργήστε τους νόμους που εμποδίζουν την εισροή κεφαλαίων για την δημιουργία βιομηχανικών και βιοτεχνιών στην Ελλάδα – έτσι και την ανεργία χτυπάτε και χρήμα θα βρείτε.

Και αφήστε τα δάνεια. Αρκετά φορτώνετε στις πλάτες του ελληνικού λαού από τα δάνεια που ΕΣΕΙΣ παίρνετε, αλλά που ο λαός ούτε το χρώμα του χρήματος αυτού δεν έχει δεί ποτέ, τον καλείτε όμως εδώ και σαράντα χρόνια να πληρώσει. Που πήγαν τα τόσα χρήματα από τα παλαιότερα δάνεια; Οέο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: