Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Για τα συνθήματα στην παρέλαση.

Δεν ξέρω αν όντως ειπώθηκαν τα … συνθήματα μίσους –αμοιβαιότητα ονομάζεται, αφού όσο μας αγαπάνε οι γείτονές μας, άλλο τόσο και εμείς. Μπορεί ορισμένοι να πικράθηκαν.
Όμως οι ΟΥΚάδες έχουν ένα μεγάλο δίκιο. Αυτοί θα φάνε πρώτοι το κεφάλι τους σε κάποια κρίση, όπως στα Ίμια. Και όχι μόνο, αφού θρηνούμε στρατιώτες και πιλότους θύματα στον ακήρυκτο πόλεμο που μας έχουν κηρύξει εντός και εκτός Ελλάδος Άραβες μουσουλμάνοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί και Τούρκοι. Ένας ακήρυκτος πόλεμος που έχει θύματα ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ χάρη στην … ήπια πολιτική.



Εσείς που διαμαρτύρεστε κοι πολιτικοί, αν κινδυνέψει το σπίτι σας, τι θα κάνετε; Θα αμυνθείτε ή θα το …. χαρίσετε; Αλλά αν πρόκειται για τα εθνικά θέματα κάνετε … πολιτική του καφενέ και τις βόλτας. Στα δύσκολα την κοπανάτε για τις πραγματικές σας πατρίδες εκτός Ελλάδος.


Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας. Και στο σπίτι αυτό αφέντης είναι ο κάθε Έλληνας και όχι εσείς, οι πολιτικοί, οι υπηρέτες μας. Θέλετε δεν θέλετε, ΕΜΕΙΣ θα αποφασίσουμε το πώς και με ποιους θα ζήσουμε και ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ.


Το σύστημα που στηρίζετε και σας στηρίζει σύντομα θα καταρρεύσει νομοτελειακά. Και η πτώση σας θα είναι μεγάλη.


Κάτω τα χέρια από τον Ελληνικό στρατό. Κάτω τα χέρια από τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: