Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ

Πάνε έξι μήνες - ξεκινήσαμε 29 Σεπτεμβρίου 2009 - που  αναγκαστήκαμε να δημοσιεύουμε την φωνή μας και την άποψή μας. Όχι σπέρνοντας ψεύτικες ειδήσεις ούτε κάνοντας προπαγάνδα. Σαν ΠΟΛΙΤΕΣ δηλαδή υπεύθυνοι άνθρωποι σεβόμενοι την πατρίδα και τους συμπολίτες μας θελήσαμε να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου.

Η αδιαφορία, η εκπόρνευση της κοινωνίας μας στην οποία οδηγηθήκαμε από την απομάκρυνσή μας από τις ελληνικές παραδόσεις μας και κυρίως από την απομάκρυνσή μας από τον Λόγο του Θεού, μας οδήγησε μπροστά σε μια κατάσταση που οι μαύρες μέρες τις βασιλεύουσας το 1204 και το 1453 μας κάνει να μας φαίνονται λαμπρές. Ισλάμ, άθεοι , αρχαιοβλάκες, "φίλοι και σύμμαχοι"  κτυπάνε από κοινού την Ελλάδα και τον έλληνα. Όλοι οι «φίλοι και οι σύμμαχοί μας» θέλουν μια Ελλάδα δίχως έλληνες.


Τά λέγαμε και τα γράφαμε και άλλοτε και από αλλού. Και εισπράτταμε ειρωνείες. Όμως οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν με το παραπάνω.


Και να τι συμβαίνει σήμερα:

Παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και εδαφών χωρίς να χάσουμε πόλεμο, από τις … λαοπρόβλητες κομματικές κυβερνήσεις, για να συνεχίζεται ανενόχλητα το ξεζούμισμα του λαού από τις ξένες εταιρίες, τους εμπόρους των εθνών με την βοήθεια των εδώ υπαλλήλων τους.

Καταρράκωση της παιδείας.

Μείωση της αντίστασης του λαού μας με τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχεται ο στρατός – κράτος χωρίς στρατό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Οικονομία σε ξένα χέρια.

Φασιστική λειτουργία της … Βουλής με αποφάσεις που ούτε ο λαός θέλει ούτε το σύνταγμα προβλέπει.

Ελληνοποιήσεις, όχι ομογενών ούτε χριστιανών, αλλά κάθε εγκληματικού στοιχείου που πήρε … ελληνικό διαβατήριο.

Περιφρόνηση κάθε είδους δικαίου παντού σε κάθε τομέα του δημοσίου και κρατικού τομέα.

Διωγμοί και λογοκρισία ελλήνων γιατί θέλουν να προστατέψουν τα αυτονόητα - τον εαυτό τους και την πατρίδα τους.

Έξι μήνες δημοσιεύουμε την γνώμη μας. Έξη μήνες με πολλές αντιγραφές, γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. Είμαστε πολλοί. Και δεν υπακούμε. Αυτό τρομοκρατεί και θα τρομοκρατεί πάντοτε τά ψώνια που θέλουν να κυβερνάνε τις ψυχές και τα σώματα των ανθρώπων. Δεν υπακούμε σε άνθρωπο ούτε σε ιδεολογία παρά μόνο στον Θεό, τον Κύριό μας Ιησού Χριστό. Και ακολουθούμε τα χνάρια των προγόνων μας.

Και θα μιλήσουμε, και θα πράξουμε τα πάντα

ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: