Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στου Γερμανούς

Τρίβουν τα χέρια τους οι Γερμανοί που κατάφεραν όχι μόνο να μην πληρώσουν τίποτα από τα δισεκατομμύρια ευρώ που χρωστούν στην Ελλάδα από τον … Α’ και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και να βάλλουν χέρι στην τσέπη των Ελλήνων.


Με δήλωση αρμοδίων «παραχωρούμε εθνική κυριαρχία στους Γερμανούς προκειμένου να βγούμε από την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε».


Η οικονομική μας κατάσταση όμως οφείλεται ακριβώς και μόνο σε αυτούς που προκειμένου να σταθούν πάνω στην πολιτική σκηνή δεν δίστασαν να καταστρέψουν την ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία, να καταστρέψουν μεγάλα ελληνικά καταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΤΖΟΣ με νεκρούς) προκειμένου να βρεθούν χωρίς αντίπαλο οι ξένοι επιχειρηματίες που άπλωσαν τα πλοκάμια τους στην Ελλάδα. Πώληση σε … Γερμανούς των ελληνικών ναυπηγείων, πώληση σε Ιταλούς της τσιμεντοβιομηχανίας ΗΡΑΚΛΗΣ, καταστροφή και απομύζηση της μεγάλης ελληνικής βιομηχανίας μαρμάρων «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ» μέσω της αμαρτωλής-κομματικής φυσικά- ΕΤΒΑ, απαξίωση της ελληνικής αεροπλοΐας ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ με την τεράστια οικονομική επιφάνεια και ιδιαίτερο ελληνικό αεροδρόμιο που δεν έκλεισε ΠΟΤΕ, το αεροδρόμιο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, το οποίο έκλεισαν προκειμένου να παραχωρήσουν την ελληνική αυτή βαριά βιομηχανία – αεροδρόμιο Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- σε Γερμανικών συμφερόντων εταιρίες (φυσικά!!!).


Εκτός αυτού δεν επεστράφησαν στο δημόσιο τα εκατομμύρια που κλάπηκαν από το πρώτο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, τα χρήματα του οποίου πληρώνει ακόμα ο έλληνας φορολογούμενος στην Ε.Ε., ούτε από την μεγάλη κλοπή του χρηματιστηρίου. Και φυσικά δεν τιμωρήθηκαν οι υπεύθυνοι με δήμευση περιουσιών, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και πολυετή φυλάκιση.


Όταν μάλιστα οι δημόσιοι και κρατικοί υπάλληλοι που παρανομούν εκμεταλλευόμενοι την θέση τους προς ίδιον όφελος, ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ και ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.


Θρασείς και αισχροί υπηρέτες (και μάλιστα αλλοδαποί και μετανάστες κατά την δήλωσή τους) κάθονται στον σβέρκο του «κυρίαρχου» ελληνικού λαού. Μέχρι πότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: