Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΟΙ ΕΥΖΩΝΟΙ



Βουλή των Έλληνων 2010 : Οι ηρωϊκοί Εύζωνοι, παρά το ότι ειδοποιήθηκαν από την Αστυνομία
ότι σε 15 λεπτά θα εκραγεί βόμβα δίπλα τους,αρνούνται να εγκαταλείψουν τις σκοπιές τους, και μένουν εκεί αγέρωχοι αψηφώντας τον θάνατο !


Εύσημα Κ. Παπούλια στους ευζώνους


11 Ιανουαρίου 2010,


Τους τρεις ευζώνους της προεδρικής φρουράς που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τη σκοπιά τους στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη παρά την προειδοποίηση για την τοποθέτηση βόμβας, δέχθηκε και συνεχάρη το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.

«Θερμά συγχαρητήρια για την αφοσίωσή σας στο καθήκον. Μπράβο σας. Δώσατε ένα μήνυμα που, επαναλαμβάνω, ότι στα δύσκολα φαίνεται η ψυχή του Έλληνα», δήλωσε ο Κάρολος Παπούλιας υποδεχόμενους τους ευζώνους ενώ πρόσθεσε, «Είστε λεβέντες. Και καλοί πολίτες. Γιατί είμαι βέβαιος ότι θα είστε και καλοί πολίτες».

Πρόκειται για τους Μάριο Θεοδώρου, στρατιώτη-παρατηρητή στο Μ.Α.Σ, από τη Λειβαδιά, Βασίλειο Βερνίκο, στρατιώτη-σκοπό στο Μ.Α.Σ, από τη Νάξο και Ιωάννη Ανδρεάκο, στρατιώτη-σκοπό στο Μ.Α.Σ, από την Ελιά Μάνης.

Τους ευζώνους συνόδευαν ο διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας Δ.Μανδύλης και ο υποδιοικητής της Προεδρικής Φρουράς ταγματάρχης Ν.Θάνος.

πηγή: http://www.protothema.gr/content.php?id=57989

Δεν υπάρχουν σχόλια: